Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Παντελής Λασκαρίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο Παντελής Λασκαρίδης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ας αφήσουμε τον Παντελή να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

«Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1961. Πατέρας μου ήταν ο Άγγελος Λασκαρίδης, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, και μητέρα μου η Αικατερίνη Λασκαρίδου, επίσης ενταγμένη από πολύ μικρή στις τάξεις της Αριστεράς. Βεβαίως αμφότεροι δεν ξέφυγαν από τις ανάλογες «περιποιήσεις» για τις δημοκρατικές τους απόψεις και αξίες τις οποίες υπερασπίσθηκαν «αμετανόητοι» μέχρι τέλους του βίου τους.

Τελείωσα το 1 ο Δημοτικό σχολείο και το 1 ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αρρένων Καβάλας. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Είμαι παντρεμένος με τη Θωμαή Βασιλείου, συνταξιούχο οικονομολόγο – εικαστικό- ζωγράφο, και πατέρας της Αγγελικής η οποία είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Υπηρέτησα για 28 μήνες στον στρατό ξηράς ως έφεδρος αξιωματικός.

Τα τελευταία 16 χρόνια εργάζομαι ως δημόσιος υπάλληλος στη Διεύθυνση Υδάτων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Τα πρώτα δεκαεπτά και μισό χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας (1984-2001) υπήρξα ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα του λιανικού εμπορίου και στο μεσοδιάστημα (2001-2007) εργάστηκα σε διάφορες επιχειρήσεις ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 υπήρξα Πρόεδρος του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Περιγιαλίου. Διετέλεσα Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης περιοχής Ανατολικής   – Θράκης. Ήμουν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Καβάλας το 2014 και εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος για την πενταετία 2014-2019, κατά την οποία ήμουν και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Από το 2017 είμαι μέλος του Συλλόγου Μπριτζ Καβάλας, συμμετέχοντας σε διάφορες διοργανώσεις παγκοσμίου, πανελληνίου και περιφερειακού χαρακτήρα με αντίστοιχες επιτυχίες, συμβάλλοντας κατά το δυνατόν στην καλύτερη αξιολόγηση και το κύρος του συλλόγου μας.

Από τα προαναφερόμενα ευκόλως γίνεται αντιληπτό ότι, τόσο η οικογενειακή μου κληρονομιά όσο και οι προβληματισμοί μου για το παρόν και το μέλλον της πόλης της Καβάλας και της περιοχής του πρώην Δήμου Φιλίππων, δεν θα μπορούσαν να με αφήσουν αμέτοχο παρατηρητή στην καινοτόμα προσπάθεια που γίνεται από έναν νέο συμπολίτη μας. Έναν συμπολίτη μας που οραματίζεται έναν Δήμο Καβάλας που σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που ζούμε σήμερα και θα ανταποκρίνεται στα θέλω της καθημερινότητας του συνόλου των συμπολιτών μας. Επειδή το όραμα του Γιάννη Εριφυλλίδη πλαισιώνεται από ένα δυναμικό πρόγραμμα μελετημένο από ειδικούς, το οποίο συνεχώς ανατροφοδοτείται και εμπλουτίζεται από τις απόψεις κάθε ενεργού πολίτη, αποφάσισα να συμμετέχω από τη θέση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου και να συμβάλω κατά το δυνατόν στην υλοποίηση του προγράμματος αυτού.

Με απόλυτο σεβασμό στην κρίση της κάθε Καβαλιώτισσας και του κάθε Καβαλιώτη».

Πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, η μακρά συμμετοχή του στα κοινά, η καθαρή και ανοιχτή πολιτική σκέψη, η σημαντική εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, οι εξειδικευμένες γνώσεις του πάνω σε ζητήματα που για χρόνια απασχολούν τη Δημοτική Ενότητα Καβάλας και τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, καθώς και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Παντελή Λασκαρίδη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση των προτάσεών μας σε όλους τους τομείς της αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας. Παντελή, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Τα κάλαντα του Λαζάρου άκουσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος

Τα κάλαντα του Λαζάρου άκουσε το πρωί του Σαββάτου 27 Απρίλιου ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θόδωρος Μαρκόπολος στο γραφείο του απο μαθητές Μουσικών Σχολείων που βρίσκονται στην πόλη της Καβάλας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Αδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδίαν” αλλά και απο την Πανηπειροτική Ενωση Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Υποτονική η κίνηση το Σαββάτο πρίν την Μ. Εβδομάδα στην λαϊκή αγορά της Καβάλας

Υποτονική ήταν ηκαταναλωτική κίνηση στην λαϊκή αγορά της Καβάλας, το Σάββατο πριν την μεγάλη εβδομάδα με τις προσδοκίες των επαγγελματίων που περίμεναν αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον να πέφτουν έξω, ωστόσο είναι αισιοδοξοι οτι η καταναλωτική κίνηση θα παρουσιάση άνοδο κατα την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ενω την ίδια ώρα υπάρχει έντονη ανησυχία για την διασύνδεση των μηχανιμάτων POS με τις ταμειακές μηχανές με την προθεσμία να εκπνέει για όλους τους επαγγελαμτίες την Μ. Τρίτη.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πασχαλινό μπαζάρ απο τον Σύλλογο ΠΝΟΗ

Όπως κάθε έτσι και φέτος ο Σύλλογος ΠΝΟΗ, πραγματοποιήσε το Πασχαλινό του μπαζάρ, στο κέντρο της πόλης, με τους πολίτες της Καβάλας, να αγγαλιάζουν την προσπάθεια του συλλόγου.

Ενω αξίζει να σημειωθεί οτι ο Σύλλογους ΠΝΟΗ, βοηθάει παιδιά και ευαλωτές οικογένειες όλο τον χρόνο και ο καθένας μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια του αυτή.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en