Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Κίμωνας Παπαδόπουλος συμφωνεί με τις ομάδες εργασίας του Επιμελητηρίου

Μαραθώνια ήταν το βράδυ της Πέμπτης η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου. Τέλειωσε λίγο πριν τις 11 κι αφού είχαν καυγαδίσει για τα καλά οι παρατάξεις του Μάρκου Δέμπα  και του Παύλου Ζησίμου. Αυτό αναμένονταν. Ο κ. Ζησίμου επικέντρωσε την κριτική του στις περίφημες ομάδες εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν και μέλη της διοικητικής επιτροπής. Με αμοιβή. Οι τόνοι ανέβηκαν σε αρκετές περιπτώσεις αλλά τα δεδομένα της υπόθεσης δεν άλλαξαν. Οι ομάδες εργασίας υφίστανται.

Στη συνεδρίαση δεν έγινε αυτό που είχε προαναγγελθεί. Δεν παραιτήθηκε από τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου ο Γιάννης Παναγιωτίδης. Φαίνεται να συνεχίζει να κρατά στάση αναμονής χωρίς να αποκλείεται η παραίτηση του να κατατεθεί το επόμενο διάστημα. Φημολογούνται διάφορες παρεμβάσεις συμφιλιωτικού χαρακτήρα και μιας νέας συμφωνίας του με τον κ. Δέμπα. Αυτές οι φήμες θα συνεχίζονται όσο ο Γιάννης Παναγιωτίδης δεν παραιτείται.

Για τη συνεδρίαση της Πέμπτης μίλησε στο ράδιο Πρωινή ο Κίμωνας Παπαδόπουλος. Η στάση του στη συνεδρίαση ήταν διαφορετική. Δεν έλαβε μέρος στον καυγά. Επί της ουσίας φαίνεται να μην ενοχλείται από τις ομάδες εργασίας. Το γεγονός ενισχύει τις άλλες φήμες περί σύμπλευσης του με την παράταξη Δέμπα. Ο ίδιος το διαψεύδει. Ο κ. Κίμωνας Παπαδόπουλος δήλωσε την Παρασκευή το πρωί: « Στη συνεδρίαση περιμέναμε εξελίξεις αλλά εξελίξεις δεν είχαμε (εννοεί την παραίτηση Παναγιωτίδη). Στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου δεν πάμε για να μαλώσουμε. Εμείς στον συγκεκριμένο καυγά δεν βλέπουμε ουσία. Οι χειρισμοί της διοίκησης για τις ομάδες εργασίας είναι σωστοί. Σε περίπτωση παραίτησης του κ. Παναγιωτίδη ο αντικαταστάτης του θα πρέπει απαραίτητα να προέρχεται από την παράταξη που διοικεί και όχι από παράταξη της αντιπολίτευσης. Δεν είναι στις σκέψεις της παράταξης μας να προσχωρήσουμε στην παράταξη του κ. Δέμπα».

Επί της ουσίας ο κ. Παπαδόπουλος διαψεύδει οποιαδήποτε απευθείας συνεργασία του με την διοίκηση αλλά η στάση του στα μείζονος σημασίας ζητήματα συνήθως είναι υπέρ του κ. Δέμπα. Ο Κίμωνας Παπαδόπουλος μίλησε και για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Βιοτεχνικού Πάρκου: «Μετά από καθυστερήσεις και τέλμα πολλών ετών έρχεται μια νέα διοίκηση που θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Το θέμα πρέπει να το δούμε θετικά. Χωρίς δηλώσεις που δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Η νέα διοίκηση στο Βιοτεχνικό Πάρκο πρέπει να στηριχθεί».

proininews

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα εξωστρέφειας στην Καβάλα

Ημερίδα εξωστρέφειας, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το πρψί του Σαββάτου25 Μαϊου στην πόλη της Καβάλας, όπου παρόντες ήταν αρκετοί επιχειρημαατίες και επαγγελματίες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, φορείς της Περιφέρειας αλλα και του Δήμου Καβάλας αλλά και ο Υφυπουργός εξωτερικών κ. Κώστας Φραγκογιάννης.

Οι παρόντες είχαν την ευκααίρια να ακούσουν απο επίσημα προσκεκλημένους ανάλυσεις που αφορούν την την ανάπτυξη της επιχερηματικότητας.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Επίσκεψη Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ στο νέο αεροδρόμιο ΛΥΔΙΑ

Τις νέες εγκαταστάσεις της EGNATIA AVIATION και το αεροδρόμιο ΛΥΔΙΑ,επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Μαϊού ο Περιφερείάρχης ΑΜ-Θ, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης μαζί, με τον αντιπεριφέρειάρχη Καβάλας, κ. Θόδωρο Μαρκόπουλο, τον αντιπεριφέρειάρχη Ανάπτυξης, κ, Αλέξανδρο Ιωσηφίδη αλλα και άλλα μέλη της παράταξης τους. Στο σημείο ξεναγήθηκαν απο τον ιδιοκτήτη της σχολής, κ. Δημήτρη Λυμπεράκη και ενημέρώθηκαν για την εξέλιξη των έργων στο νέο αεροδρόμιο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Παρουσία Φραγκογιάννη-Τοψίδη η Ημερίδα Εξωστρέφειας στην Καβάλα

Παρουσία το Υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη και του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χριστόδουλου Τοψίδη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο Lucy στην Καβάλα η πρώτη Ημερίδα Εξωστρέφειας από την Περιφέρεια Αμ-Θ.

Δειτε φωτογραφιες :

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
text about elections
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en