Quantcast
Connect with us

ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός σήμερα 27/5/2019

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και κατά τη διάρκεια της ημέρας σε αρκετές περιοχές κυρίως της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας, περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου. Περισσότερα θα είναι τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 25 βαθμούς, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 31 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 26, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 27 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 29 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα πνέουν στο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές έως νότιες διευθύνσεις με εντάσεις που θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός σήμερα 28/3/2024

Οι τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βόρεια με γρήγορη βελτίωση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, Πέμπτη 28/3. Πιθανότητα για τοπικές βροχές θα υπάρχει στα νότια ενώ πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα δυτικά και νότια. Μεταφορά Σαχαριανής σκόνης θα υπάρχει στα ανατολικά και νότια ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 6-7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια με γρήγορη βελτίωση. Πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει στα νότια νησιωτικά τμήματα. Σημαντική μεταφορά σκόνης αναμένεται κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 2 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 5 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ, ενώ σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ, εκτός από το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου αναμένονται νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 3 μποφόρ.

Στην Καβάλα περιμένουμε ελαφριές νεφώσεις τις πρωηνές ώρες μεταβαλλόμενος σε ηλιοφάνεια το απόγευμα και αίθριος ή μερικώς νεφελώδη μετά τα μεσάνυχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις με ένταση έως 1 μποφόρ (5 χλ./ωρα) και σχεδόν άπνοια το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά του νομού και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 και τοπικά στα ανατολικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά νεφώσεις με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πηγές: newsbeast.gr, meteokav.gr

Continue Reading

ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός σήμερα 27/3/2024

Τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βόρεια, άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα, μεταφορά Σαχαριανής σκόνης και άνεμοι έως 6-7 μποφόρ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 αναμένονται τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά της βόρειας χώρας, σύμφωνα με το meteo. Επίσης, αναμένεται μεταφορά Σαχαριανής σκόνης που θα είναι εντονότερη στα δυτικά και νότιας της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 5 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 5 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 21-22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 30-31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ, ενώ στα βορειότερα τμήματα του Βορείου Αιγαίου αναμένονται βορειοανατολικοί-ανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Καβάλα περιμένουμε μερικές παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πηγές: newsbeast.gr, weather.com

Continue Reading

ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός σήμερα 26/3/2024

Οι τοπικές βροχές και οι καταιγίδες στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, Τρίτη 26/3. Άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα νότια. Μεταφορά σαχαριανής σκόνης θα έχουμε κυρίως στα δυτικά και νότια ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 με 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά οι οποίες μετά τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται να ενταθούν και θα σημειωθούν και τοπικές καταιγίδες. Στα δυτικά και νότια αναμένεται μεταφορά Σαχαριανής σκόνης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 2 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 10 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 8 έως 20-21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο αναμένονται νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Καβάλα περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 3 μποφόρ (14 χλμ/ώρα)

 

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en