ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός σήμερα

Βροχερός θα είναι σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου ο καιρός. Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που το απόγευμα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η ορατότητα κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ, μια αρκετά σοβαρή ψυχρή εισβολή είναι προ των πυλών, με κύρια χαρακτηριστικά τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, το τσουχτερό κρύο αλλά και τα χιόνια, που θα κάνουν την εμφάνισή τους από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου ακόμα και στα πεδινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, δεν αποκλείεται να έχουμε χιονοπτώσεις ακόμα και στα βόρεια προάστια της Αττικής, ενώ θα υπάρχει και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version