Quantcast
Connect with us

ΔΡΑΜΑ

Ο Κ.Α.Ο Δράμας για το “Χαμόγελο του παιδιού”

Κοινή Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος, με τον Έφορο του Κ.Α.Ο.Δ. Γιάννη Μιγδάνη, τον Ταμία Παύλο Ορφανίδη και τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας του Κ.Α.Ο.Δ. Κυριάκο Γρηγορίου, με θέμα την παρουσίαση της πρότασης για την ενίσχυση του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Η πρόταση που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Κ.Α.Ο.Δ. και στηρίζεται, αφού αγκαλιάσθηκε από την Αντιπεριφέρεια Δράμας και προσωπικά από τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Παπαδόπουλο, θα περιλαμβάνει συνοπτικά τις παρακάτω δράσεις:

α) Οι ακαδημίες του Κ.Α.Ο.Δ. θα ψάλλουν τα κάλαντα στο σπιτάκι του Άη Βασίλη στην Ονειρούπολη και αυτή τους η ενέργεια θα καραγραφεί ψηφιακά (με τη συγκατάθεση των γονέων τους), στοχεύοντας στην προώθησή της σε όλα τα ΜΜΕ και σε όλα τα τοπικά, αλλά και πανελλήνια κοινωνικά δίκτυα.

β) Θα δημοσιοποιηθεί ένα σύντομο ενημερωτικό κείμενο, όπου θα αναφέρεται η αποστολή τηλεφωνικού μηνύματος με τη λέξη Κ.Α.Ο.Δ., στον αριθμό 19810 με μία συγκεκριμένη χρέωση, για να στηριχθεί το έργο και οι δράσεις «ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

 

 

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Κ.Α.Ο.Δ. Κυριάκος Γρηγορίου αναφερόμενος στην πρωτοβουλία, είπε μεταξύ άλλων ότι με τη δράση αυτή ο Κ.Α.Ο.Δ. προσπαθεί να αναπτύξει περισσότερους διαύλους επικοινωνίας, στέλνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευαισθησίας στη Δράμα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Παπαδόπουλος, χαιρέτησε την πρωτοβουλία, την οποία από την πρώτη στιγμή στήριξε, δηλώνοντας ότι τις άγιες μέρες των εορτών τέτοιες πρωτοβουλίες επιβάλλεται να ενισχύονται, αφού, πρώτα και πάνω απ’ όλα, είμαστε άνθρωποι και να το αποδεικνύουμε. Χαιρέτησε την ενέργεια της Διοίκησης του Κ.Α.Ο.Δ. και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

dramini

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Μουσείο των Τραίνων | Η ιστορία του Ελληνικού σιδηροδρόμου ζωντανεύει στην Δράμα

Οδοιπορικό του Enachannel και της εκπομπής «Κρυμμένοι θησαυροί», πραγματοποιήθηκε στην Δράμα και συγκεκριμένα στο Μουσείο των τραίνων το οποιο αποτελεί πόλο έλξης και ένα στολίδι για τη Δράμα.

Το μουσείο δημιουργήθηκε σε ένα συγκρότημα εσωτερικών και υπαίθριων εγκαταστάσεων στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο ΜΕΑΣ Ήφαιστος.

 

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας |120 χρόνια δίπλα στον άνθρωπο ως ασπίδα αλληλεγγύης

Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας είναι ένα φιλανθρωπικό και πολιτιστικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τοποθετημένο στην ακριτική περιοχή της Δράμας.

Σκοπός και λόγος ύπαρξής του σωματείου αυτού, είναι σαφώς η προσφορά πάσης φύσεως στήριξης, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ωφελούμενου ατόμου.

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τρόμος για γυναίκα στην Δράμα : Βρήκε κομμένα τα φρένα του οχήματος της -Κινδύνεψαν τα παιδιά της!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Δράμα, όταν 38χρονη κατήγγειλε ότι άγνωστοι της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή η δική της και των δύο παιδιών της.

Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε στην αστυνομία άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της. «Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα το φρένο δεν πατιόταν!»

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en