ΚΑΒΑΛΑ

Ο Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας κάνει έκκληση προς όλους τους Καβαλιώτες για αίμα

Όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης ,για το κοινό καλό !

Σε έκτακτη συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, αποφασίστηκε μία σειρά από μέτρα τα οποία πρόκειται να δοθούν στην δημοσιότητα με δελτίο τύπου. Πρώτα από όλα το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας κάνει έκκληση προς όλους τους Καβαλιώτες για αίμα.

Πιο συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στην Πλατεία Καπνεργάτη την Δευτέρα και Τετάρτη από τις 9.00 – 14.30, για την περίπτωση που χρειαστεί αίμα τις επόμενες μέρες από συμπολίτες μας!

Ταυτοχρόνως το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την αγορά μαζικού εξοπλισμού προστασίας για ιδιώτες γιατρούς στην προσπάθεια διαχείρισης της κατάστασης και αποσυμφόρησης του ΓΝΚ. Συστήνει σε ιδιώτες γιατρούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να διατηρήσουν κλειστά τα ιατρεία προκειμένου να προφυλαχθούν. Ενώ προτείνει η δειγματοληψία για την ανίχνευση του κορονοϊού να πραγματοποιείται κατ’ οίκον και σε συγκεκριμένα μικροβιολογικά εργαστήρια!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version