ΚΑΒΑΛΑ

Ο Γιώργος Αρκουλής υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο Γιώργος Αρκουλής συστρατεύεται ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ας αφήσουμε τον Γιώργο να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

«Είμαι ο Γιώργος Αρκουλής, γεννήθηκα στην Καβάλα το 2002, κατοικώ στη συνοικία των Πεντακοσίων και θέλω να σας μιλήσω για τον λόγο που είμαι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη δημοτική παράταξη του Γιάννη Εριφυλλίδη.

Είμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο της Καβάλας, στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Και αυτό που με παρακίνησε να ασχοληθώ με την πολιτική είναι η επιθυμία μου να βοηθήσω το πανεπιστήμιό μας να πάρει τη θέση που του αρμόζει.

Πιστεύω ότι έχουμε το δυναμικό να κάνουμε την Καβάλα έναν πόλο έλξης τουριστών και φοιτητών μέσω ενός στοχευμένου τεχνολογικού μετασχηματισμού. Θέλω να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας μας.

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης είναι ο υποψήφιος που πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε αυτούς τους στόχους. Είναι ένας νέος και δυναμικός ηγέτης, που ακούει τους πάντες και έχει ένα σαφές σχέδιο για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Συνεργαζόμενοι με τον Γιάννη και τη δημοτική παράταξή του, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Καβάλα και όλους εμάς.

Επιστροφή της Καβάλας στον χάρτη τουριστικών προορισμών, ανάπτυξη του πανεπιστημίου μας και βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους μας. Αυτά είναι τα κύρια ζητήματα στα οποία θέλω να επικεντρωθώ και για τα οποία θα εργαστώ».

Πιστεύουμε ότι οι πολύ αξιόλογες προτάσεις και φρέσκες ιδέες που έχει ήδη καταθέσει στον συνδυασμό μας για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του Δήμου Καβάλας και της πανεπιστημιακής κοινότητας της πόλης μας, ενεργό μέλος της οποίας είναι και ο ίδιος, ο νεανικός ενθουσιασμός, ο αγνός χαρακτήρας, η εργατικότητα, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Γιώργο Αρκουλή πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση των πρωτοποριακών προτάσεών μας για τη στήριξη της νεολαίας της περιοχής μας, την παροχή κινήτρων για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, τη ριζική επανεκκίνηση της σχέσης μεταξύ του Δήμου Καβάλας και του πανεπιστημίου της πόλης μας και την τήρηση όλων των
δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Γιώργο, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version