ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σε ενημερωτική εκδήλωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης παραβρέθηκε χθες, προσκεκλημένος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Λευτέρη Αυγενάκη,  σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το αρμόδιο Υπουργείο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Υπουργός κ.Λευτέρης Αυγενάκης, οι Υφυπουργοί κ.Διονύσης Σταμενίτης και κ.Σταύρος Κελέτσης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Στρατάκος προέβησαν σε ενημέρωση σχετικά με ζητήματα του αγροτικού κόσμου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Διοικητής του ΕΛΓΑ κ.Ανδρέας Λυκουρένζος, ο οποίος, επίσης, αναφέρθηκε σε καίρια προβλήματα του πρωτογενούς τομέα.

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης των αρμοδίων, ακολούθησε υποβολή ερωτήσεων εκ μέρους των παρισταμένων Βουλευτών.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: « Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό για την πρόσκληση. Η εκδήλωση ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού κ.Αυγενάκη για τον αγροτικό κόσμο. Είναι γνωστό σε όλους ότι καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη των αγροτών και χθες μου δόθηκε η ευκαιρία να εκθέσω τα προβλήματα που ταλανίζουν τους αγρότες της περιοχής μας και να συζητήσω για την επίλυση τους.»

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version