ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γ.Α.Σ. Νιγρίτας «Βισάλτης» στο «METRON» XMAS BASKETBALL TOURNAMENT U16

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ “ΒΙΣΑΛΤΗΣ” συμμετέχει στο «Metron» X-mas Basketball Tournament U16. Στο Χριστουγεννιάτικο αυτό τουρνουά  συμμετέχουν περισσότεροι από 200 αθλητές, 15 ομάδες και θα διεξαχθούν συνολικά 38 αγώνες σε 5 γήπεδα του Νομού. 

Την διοργάνωση έχει ο Δήμος Σερρών, το Τμήμα Μπάσκετ Ανδρών του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός  και η ΑΕ ΣΕΡΡΩΝ. Οι αγώνες ξεκίνησαν σήμερα 27 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 30 Δεκεμβρίου 2019.

Η ομάδα του Γ.Α.Σ. Νιγρίτας «ΒΙΣΑΛΤΗΣ» θα συμμετέχει σε δύο αγώνες που θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Νιγρίτας. Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 θα αντιμετωπίσει τον Γ.Α.Σ. Κομοτηνής και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 την BUBA Sofia.

Οι αγώνες του «Metron» X-mas Basketball Tournament U16, θα διεξαχθούν στην Νιγρίτα με την υποστήριξη του ΔΗΚΚΠΠΠΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας.

Κατά τις ημέρες διεξαγωγής του Τουρνουά θα συγκεντρώνονται παπούτσια που θα προσφερθούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας με την ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version