ΚΑΒΑΛΑ

Ο Χρήστος Παγκάκης υποψήφιος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

 Ο Χρήστος Παγκάκης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά»

Ας αφήσουμε τον Χρήστο να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

«Ονομάζομαι Χρήστος Παγκάκης και γεννήθηκα στις Κρηνίδες Καβάλας το έτος 1961. Απεφοίτησα το 1981 από το Κ.Ε.Τ.Ε. (ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ) Θεσσαλονίκης.

Φοίτησα για έναν χρόνο στην Ιδιωτική Σχολή ΠΑΣΤΕΡ, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στο Τμήμα Ραδιοηλεκτρολόγων-Ηλεκτρονικών. Εν συνεχεία, παρακολούθησα το έτος 1983 επί ένα 6μηνο στη σχολή Σ.Ε.ΤΗΛ. (ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ) μαθήματα ως Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών.

Προσλήφθηκα και εργάστηκα από το 1985 έως το 2009, ως Ιδιωτικός Υπάλληλος, σε διάφορες επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη.

Από το 2013 μέχρι σήμερα διατηρώ τη δική μου οικογενειακή επιχείρηση ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ «Η ΧΑΡΑ» στις Κρηνίδες Καβάλας.

Διευρύνοντας συνεχώς το πεδίο των γνώσεών μου, μεταξύ άλλων, έχω παρακολουθήσει διάφορα επιμορφωτικά προγράμματα-σεμινάρια που αφορούν την Οργάνωση και Διοίκηση για επαγγελματίες.

Είμαι παντρεμένος με την Τσαπανίδου Ελένη (πρώην υπάλληλο της Ε.Α.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ) και πατέρας δύο τέκνων.

Επέλεξα να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη, διότι πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να προσφέρω και με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα και ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα και την πρότασή του, διακρίνοντας σε αυτόν ήθος, εντιμότητα, όρεξη για δουλειά, καινοτόμες ιδέες και αποχή από κομματικές ταμπέλες.

Υπερασπίζεται την ποιότητα ζωής της πόλης μας και των χωριών, έχει μεγάλο και άρτιο πρόγραμμα που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη της παγκόσμιας αρχαιολογικής κληρονομιάς μας».

Πιστεύουμε ότι οι σπουδές και οι γνώσεις του, η καταξιωμένη επαγγελματική πορεία,το ήθος, η εργατικότητα, η σεμνότητα, η πολύπλευρη προσωπικότητα, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφοράστα κοινά, η πολιτική σκέψη και η μεγάλη αγάπη του για ολόκληρη την περιοχή μας και ιδιαίτερα για την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων καθιστούν τον Χρήστο Παγκάκη πολύτιμο συνεργάτηγια την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας και στην τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για τον Δήμο μας και ειδικότερα για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.

Χρήστο, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version