Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Χρήστος Παγκάκης υποψήφιος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

 Ο Χρήστος Παγκάκης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά»

Ας αφήσουμε τον Χρήστο να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

«Ονομάζομαι Χρήστος Παγκάκης και γεννήθηκα στις Κρηνίδες Καβάλας το έτος 1961. Απεφοίτησα το 1981 από το Κ.Ε.Τ.Ε. (ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ) Θεσσαλονίκης.

Φοίτησα για έναν χρόνο στην Ιδιωτική Σχολή ΠΑΣΤΕΡ, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στο Τμήμα Ραδιοηλεκτρολόγων-Ηλεκτρονικών. Εν συνεχεία, παρακολούθησα το έτος 1983 επί ένα 6μηνο στη σχολή Σ.Ε.ΤΗΛ. (ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ) μαθήματα ως Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών.

Προσλήφθηκα και εργάστηκα από το 1985 έως το 2009, ως Ιδιωτικός Υπάλληλος, σε διάφορες επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη.

Από το 2013 μέχρι σήμερα διατηρώ τη δική μου οικογενειακή επιχείρηση ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ «Η ΧΑΡΑ» στις Κρηνίδες Καβάλας.

Διευρύνοντας συνεχώς το πεδίο των γνώσεών μου, μεταξύ άλλων, έχω παρακολουθήσει διάφορα επιμορφωτικά προγράμματα-σεμινάρια που αφορούν την Οργάνωση και Διοίκηση για επαγγελματίες.

Είμαι παντρεμένος με την Τσαπανίδου Ελένη (πρώην υπάλληλο της Ε.Α.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ) και πατέρας δύο τέκνων.

Επέλεξα να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη, διότι πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να προσφέρω και με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα και ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα και την πρότασή του, διακρίνοντας σε αυτόν ήθος, εντιμότητα, όρεξη για δουλειά, καινοτόμες ιδέες και αποχή από κομματικές ταμπέλες.

Υπερασπίζεται την ποιότητα ζωής της πόλης μας και των χωριών, έχει μεγάλο και άρτιο πρόγραμμα που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη της παγκόσμιας αρχαιολογικής κληρονομιάς μας».

Πιστεύουμε ότι οι σπουδές και οι γνώσεις του, η καταξιωμένη επαγγελματική πορεία,το ήθος, η εργατικότητα, η σεμνότητα, η πολύπλευρη προσωπικότητα, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφοράστα κοινά, η πολιτική σκέψη και η μεγάλη αγάπη του για ολόκληρη την περιοχή μας και ιδιαίτερα για την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων καθιστούν τον Χρήστο Παγκάκη πολύτιμο συνεργάτηγια την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας και στην τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για τον Δήμο μας και ειδικότερα για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.

Χρήστο, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Επισκέψεις Αναστασίας Ιωσηφίδου σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και περιοδεία σε Αμυγδαλεώνα

Εντείνονται μέρα με την μέρα οι επαφές της υποψήφιας δημάρχου Αναστασίας Ιωσηφίδου , στα πλαίσια της προεκλογικής της δραστηριότητας.

Έτσι την Τετάρτη επισκέφθηκε τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Διοικητήριο Καβάλας , όπου εκτός των άλλων είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη και υπηρεσιακούς παράγοντες της κεντρικής διοίκησης , της περιφέρειας και του δήμου.

Το απόγευμα , συνοδεία πάντα υποψηφίων της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ , περιόδευσε στον Αμυγδαλεώνα οπότε είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να ακούσει από τους ίδιους τους κατοίκους για τα προβλήματα τους αλλά και να συζητήσει μαζί τους τις προτάσεις της παράταξης της για την ραγδαία οικιστικά αναπτυσσόμενη αυτή περιοχή του δήμου μας .

Την Πέμπτη συνεχίσθηκαν οι επισκέψεις στο κέντρο υγείας του π. ΙΚΑ και στα γραφεία του ΕΦΚΑ Καβάλας , κατά την διάρκεια των οποίων η κα Ιωσηφίδου έγινε αποδέκτης της αγάπης των ηλικιωμένων ατόμων που συνάντησε , τα οποία με κάθε τρόπο της εξέφρασαν την στήριξη τους.

Ακολούθως επισκέφθηκε το Τελωνείο και τα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας όπου συναντήθηκε με το διοικητικό του συμβούλιο και συζήτησαν θέματα που αφορούν το κυκλοφοριακό και την συνεργασία δήμου και εταιρίας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Μάκης Παπαδόπουλος: «Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ θα αφήσουν τον Δήμο Καβάλας χωρίς νερό και θα φέρουν αυξήσεις!»

Η διοίκηση του Δήμου λέει ΨΕΜΑΤΑ, ότι:

  • δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ κανένα πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΚ.
  • υπάρχει ελπίδα το Υπουργείο Εσωτερικών να πληρώσει τις οφειλές των ΔΕΥΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι:

  • αν δεν πληρώσουν Μουριάδης-Χρόνης το ρεύμα, θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΚ!
  • το Υπουργείο Εσωτερικών έχει διαμηνύσει πως δε θα καλύψει τις οφειλές των ΔΕΥΑ.

Άλλες ΔΕΥΑ της χώρας (π.χ. ΔΕΥΑ Νέστου) έχουν κάνει ρυθμίσεις για τις οφειλές τους και δεν κινδυνεύουν!

Η ΔΕΥΑ Καβάλας όχι!

Δήμαρχε και Πρόεδρε της ΔΕΥΑΚ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ:

Πώς και από πού θα πληρώσετε την οφειλή των 4 εκατομμυρίων ευρώ της ΔΕΥΑΚ για το ρεύμα;

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ!

Μία δεύτερη θητεία Μουριάδη – Χρόνη στη διοίκηση του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ:

  • θα φέρει αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού!
  • δε θα μπορεί να πληρώσει τη μισθοδοσία των εργαζόμενων της ΔΕΥΑΚ!

 

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Δ/νση Δημοσίας Υγείας και Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Καβάλας προτείνει μέτρα προστασίας από τη λεπτοσπείρωση

Η Δ/νση Δημοσίας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Καβάλας ενημερώνει του πολίτες και ιδιαίτερα τους κατοίκους των αγροτικών περιοχών, για τους τρόπους μετάδοσης και τα μέτρα προφύλαξης από τη λεπτοσπείρωση:

Η λεπτοσπείρωση είναι μία μικροβιακή λοίμωξη η οποία προσβάλλει τόσο τον άνθρωπο όσο και τα ζώα και προκαλείται από τον μικροοργανισμό που ονομάζεται λεπτόσπειρα.

Μεταδίδεται άμεσα, μέσω επαφής τραυματισμένου δέρματος (έστω και ελαφρά) ή βλεννογόνων (μάτια, στόμα, μύτη) με ούρα ή ιστούς μολυσμένου ζώου (άγριου ή οικόσιτου)  και έμμεσα, μέσω επαφής με μολυσμένο με ούρα περιβάλλον (μολυσμένο νερό και χώμα, μολυσμένα τρόφιμα).

Περισσότερο κινδυνεύουναπασχολούμενοι στην ύπαιθρο όπως οι αγρότες ιδιαίτερα όταν τα χωράφια τους πλημμυρίζονται με νερό,  οι εργαζόμενοι σε κτηνοτροφικές μονάδες και σφαγεία, οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή σκουπιδιών  και στις αποχετεύσεις, άτομα που ασχολούνται με κολύμβηση σε ποτάμια, λίμνες και με υπαίθριες ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε γλυκό νερό που μπορεί να έχει επιμολυνθεί με ούρα μολυσμένων ζώων. Στις πλημμύρες ο κίνδυνος αυξάνει για όλους όσους βρίσκονται στην περιοχή.

Τα συμπτώματα της λεπτοσπείρωσης στην ήπια μορφή περιλαμβάνουν πυρετό, ρίγος, πονοκέφαλο, πόνο στους μυς, και εμετό ενώ στη βαριά μορφή υψηλό πυρετό, ίκτερο, πόνο στην κοιλιά και τους μυς, διάρροια, εξάνθημα, χαρακτηριστικά έντονα κόκκινα μάτια και μπορεί να είναι θανατηφόρα. Τα συμπτώματα μπορούν να εμφανιστούν μέχρι και ένα μήνα μετά τη μόλυνση αλλά συνήθως σε 7-14 ημέρες.

Τα μέτρα προφύλαξης είναι:

➢ Καταπολέμηση των τρωκτικών σε κατοικίες, αυλές, αποθήκες και απομάκρυνση απορριμμάτων γύρω από τις οικίες για να μην προσελκύονται τρωκτικά.

➢ Καθαρισμός χώρων αποθήκευσης και απομάκρυνση υπολειμμάτων τροφών και στάσιμου νερού. Απολύμανση και σχολαστικός καθαρισμός πιθανώς μολυσμένων χώρων (στάβλοι, σφαγεία, κρεοπωλεία κ.α.)

➢ Φραγή πιθανών οπών / διόδων στο σπίτι και τις αποθήκες, τοποθέτηση σητών και ασφαλής διατήρηση αποθηκευμένων τροφίμων, ζωοτροφών ή αγροτικών προϊόντων ώστε να μην υπάρχει ενδεχόμενο επαφής με ούρα ζώων.

➢ Χρήση προστατευτικού ρουχισμού κατά τη διάρκεια γεωργοκτηνοτροφικών εργασιών (γαλότσες, γάντια, αδιάβροχος ρουχισμός κλπ.).

➢ Πλύσιμο χεριών και καθαρισμός εκδορών του δέρματος (με σαπούνι) μετά από επαφή με ζώα, χώμα ή στάσιμα ύδατα. Κάλυψη ανοιχτών πληγών με αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα κατά τις υπαίθριες εργασίες.

➢ Πολύ καλό πλύσιμο φρούτων και λαχανικών που είχαν επαφή με χώμα και που τρώγονται ωμά πριν την κατανάλωση. Αποφυγή κατανάλωσης κατευθείαν από το χωράφι.

➢ Αποστράγγιση στάσιμων νερών ή όπου δεν είναι δυνατόν, αποφυγή επαφής με γυμνά χέρια ή πόδια με στάσιμα νερά σε χωράφια με καλλιέργειες, ορυζώνες κλπ.

➢ Αποφυγή κολύμβησης σε ποτάμια, λίμνες, ρυάκια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Δ/νση Δημόσιας ΥγείαςΠΕ Καβάλας στα τηλέφωνα: 2510291357, 358, 359, 360, 363 ή τον ΕΟΔΥ.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: