ΕΠΙΚΑΙΡΑ

O Νίκος Παναγιωτόπουλος στο ENA CHANNEL για την Νυμφαία

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος  όπως ενημέρωσε  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΝΑ CHANNEL σχετικά με το κλείσιμο της Νυμφαίας τονίζει ότι μετά τις επαφές του με τα συναρμόδια υπουργεία και πιο συγκεκριμένα με τον Υπουργό Τουρισμού κ.Θεοχάρη αλλά και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας  κ. Νίκο Χαρδαλιά δίνεται η δέσμευση στον Καβαλιώτη Υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι πρόκειται να παραμείνει ανοιχτή η Νυμφαία.

Ο κ. Χαρδαλιάς δεσμεύτηκε στον κ. Παναγιωτοπούλο ότι είναι διατεθειμένος να στείλει το κατάλληλο κλιμάκιο ΕΟΔΥ στην Νυμφαία για να πραγματοποιεί τα κατάλληλα rapid test αλλά και τους ελέγχους.

Ταυτοχρόνως ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι είναι έτοιμος να στηρίξει την Νυμφαία ακόμη και με την συμβολή του στρατού αλλά και κατάλληλο κοντέινερ που θα τοποθετηθεί στο σημείο αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Ενώ τόνισε ότι η παρέμβαση του η συγκεκριμένη παρέμβαση είναι με τον ρόλο του βουλευτή της Καβάλας.

Επίσης ο κ. Παναγιωτόπουλος τονίζει στον δημοσιογράφο του ΕΝΑ Απόστολο Ατζεμιδάκη ότι είναι θέμα λίγων 24ωρων για να ανοίξει η Νυμφαια

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version