ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Oριστική αναβολή στο Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Την απόφαση για οριστική αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 19.30 του Σαββάτου, για την 27η αγωνιστική της Super League, έλαβε ο διαιτητής Ιωάννης Δελφάκης.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην Κομοτηνη τα τελευταία 24ωρα έχουν μετατρέψει σε έναν απέραντο… βούρκο τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης.

Μάλιστα ενδεικτό της κακής κατάστασης του γηπέδου ήταν το γεγονός ότι η μπάλα δεν έκανε «γκελ» σε σχεδόν κανένα σημείο του τερέν του.

Ετσι ο ρέφερι της αναμέτρησης αφού επιθεώρησε συνολικά 3 φορές το τερέν, αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης, καθώς έκρινε πως είναι εντελώς ακατάλληλος για να παιχθεί ποδόσφαιρο.

Ούτε την Κυριακή το παιχνίδι

Βάσει κανονισμού, το ματς θα έπρεπε να μεταφερθεί για την Κυριακή, την ίδια ώρα (19:30), ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η Super League το παιχνίδι θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 (α) του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα “Πανθρακικός – Ολυμπιακός” και αφού ελήφθη υπόψη η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου που κατηγορηματικά αποκλείει τη διεξαγωγή του αγώνα όχι μόνο για την επόμενη ημέρα, αλλά για μακρότερο χρονικό διάστημα (ακόμη και για την περίπτωση που βελτιωθούν άρδην οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες), ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή, την ίδια ώρα, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version