Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη ο Βόλος, πρόκριση ο Ατρόμητος

Ο Βόλος επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν χάρη στη νίκη με 3-0 από το πρώτο ματς. Τα γκολ πέτυχε με πέναλτι στο 13’ και το 22’ ο Γκουαροτσένα, που αποβλήθηκε στο 82’, ενώ για τον Βόλο αποβλήθηκε στο 70’ και ο Μπαλογιάννης. Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε από το 21’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καχίλα.

 

Ο Βόλος προειδοποίησε στο 10′ όταν ο Μπαλογιάννης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο νεαρός Μανδάς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα. Όμως στο 13΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ με πέναλτι του Γκουαροτσένα, το οποίο κέρδισε ο Τσαούσης σε ανατροπή του από τον Κιβρακίδη.

Στο 21΄ ο Βόλος κέρδισε νέο πέναλτι, όταν σε σουτ του Μαξ η μπάλα βρήκε το χέρι του Καχίλα, ο οποίος δέχθηκε και την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Την ποινή από την άσπρη βούλα ανέλαβε να εκτελέσει και πάλι ο Γκουαροτσένα στο 22΄ και να κάνει το 2-0 δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Πάντως το δεύτερο τέρμα επιτεύχθηκε με περιπετειώδη τρόπο, αφού ναι μεν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καχίλα, αλλά η αποβολή του ήταν μάλλον άδικη, γιατί ο διαιτητής θα έπρεπε να του δείξει κίτρινη και όχι απευθείας κόκκινη κάρτα. Επίσης, στην εκτέλεση του πέναλτι ο Ισπανός Γκουαροτσένα γλίστρησε και είχε δύο επαφές με την μπάλα, κάτι που δεν επιτρέπεται.

Στο β΄ ημίχρονο ο Βόλος έφθασε κοντά στο 3-0 στο 51΄ με τον Κανταμούρο, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε ο νεαρός Μανδάς. Στο 70΄ με δέκα παίκτες έμεινε και ο Βόλος, αφού ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπαλογιάννη για μαρκάρισμα στον Ενσικουλού. Κάρτα μάλλον άδικη γιατί ο παίκτης του Βόλου φάνηκε να διώχνει πρώτα την μπάλα και ο αντίπαλός να πέφτει στη συνέχεια πάνω του.

Στο 82΄ αποβλήθηκε και δεύτερος παίκτης του Βόλου, αφού την δεύτερη κίτρινη κάρτα πήρε και ο Γκουαροτσένα δυσχεραίνοντας περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας του να φθάσει σε ένα τρίτο τέρμα και να διεκδικήσει την πρόκριση.

Ατρόμητος – Βόλος ΝΠΣ 0-2 (COSMOTE SPORT 2 HD)

Γκολ: 13′ πεν.. 22′ πεν. Γκουαροτσένα

Κίτρινες κάρτες: Ταλόχα, Στρούγγης – Φερνάντο, Γκουαροτσένα, Μπαλογιάννης, Τσοκάνης

Κόκκινες κάρτες: 21′ Καχίλα – 70′ Μπαλογιάννης, 82′ Γκουαροτσένα

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόχα, Καχίλα, Γούτας, Μπαένα, Μάντσον, Ανδρούτσος (54′ Ούμπιδες), Ουγκράι (28′ Στρούγγης), Ενσικουλού (78′ Γιακουμάκης), Βέλλιος.

Βόλος (Πάμπλο Γκαγιέγο): Μελίσσας, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος (76′ Φεράρι), Λύρατζης, Τσαούσης, Μαξ (46′ Τσοκάνης), Μπακογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Φερνάντο (46′ Τόρες).

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en