Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης

image_print

Ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης γεννήθηκε το 1965 στα Νέα Κερδύλλια Σερρών. Εισήχθη το 1983 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από την οποία αποφοίτησε το 1987 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού Διαβιβάσεων. Ως τεταρτοετής Εύελπις (1986-1987) διετέλεσε Αρχηγός Αρχιλοχίας της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Φοίτησε με άριστα σε όλες τις σχολές και τα σχολεία του όπλου του, επί διετία στη ΣΤΗΑΔ (Ραδιοηλεκτρολόγος Α΄) καθώς και στη Σχολή Πολέμου με διακεκριμένη φοίτηση. Εκπαιδεύτηκε σε Σχολεία Εξειδίκευσης του Όπλου και Ειδικών Δυνάμεων στην Ελλάδα και στα αντίστοιχα του ΝΑΤΟ-Γερμανία (Περιπόλων Μακράς Ακτίνας Δράσης, Επικοινωνιών-Κρυπτογραφίας, Σχεδίασης Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Πολέμου, Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων). Είναι εν ενεργεία αλεξιπτωτιστής ελευθέρας πτώσης. Το 2012 επελέγη και φοίτησε στην Σχολή Εθνικής Άμυνας του ΝΑΤΟ (ΝΑΤΟ Defence College) (SC-121).

Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του μέχρι και ανώτερος Αξιωματικός, υπηρέτησε σε Μονάδες Διαβιβάσεων, Ηλεκτρονικού Πολέμου, Ηλεκτρονικής Επιτήρησης και Ειδικών Δυνάμεων. Υπηρέτησε επί τριετία ως Ομαδάρχης του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ). Ως επιτελής υπηρέτησε σε επιτελεία Σχηματισμών, Μειζόνων Σχηματισμών και στο ΓΕΣ. Ως Διοικητής υπηρέτησε επί διετία στο Λόχο ΗΠ του Δ΄ΣΣ (Ξάνθη), Διοικητής στο Λόχο ΔΒ της ΕΛΔΥΚ, Διοικητής ΔΒ της II Μ/Κ ΜΠ (Έδεσσα) και Διοικητής Μονάδας στο 472 Τάγμα Επιτήρησης-Πληροφοριών της ΑΣΔΕΝ (Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα). Έχει υπηρετήσει επί τριετία στο Διεθνές Επιτελείο της Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες (2006-2009) ως Επιτελής Σχεδιασμού των Επικοινωνιών της Συμμαχίας στο Αφγανιστάν (ISAF) μετά την επιτυχή πιστοποίηση του ως Διαχειριστής Έργων ( Project Manager Practitioner) από το NATO, ως Επιτελάρχης της 80 ΑΔΤΕ (Κώς) (2013-2014), Τμηματάρχης Τρεχουσών Επιχειρήσεων (ΓΕΣ/Α1) του ΓΕΣ (2014-2015) και ως Διευθυντής στο Επιτελικό Γραφείο του Α΄ Υπαρχηγού  ΓΕΣ (Επιχειρήσεις-Αμυντική Σχεδίαση-Εκπαίδευση) (2015-2016).

Ως Ανώτατος Αξιωματικός (Ταξίαρχος) προήχθη το έτος 2016 τοποθετήθηκε ως Δντης της Δνσεως Οπλιτών Θητείας του ΓΕΣ (2016-2017), Διοικητής Ταξιαρχίας της 80 ΑΔΤΕ (Κως) (2017-2018), Υποδιοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (2018-2019) μέχρι και της προαγωγής του σε Υποστράτηγο. Το έτος 2019 προήχθη σε Υποστράτηγο και τοποθετήθηκε ως Διοικητής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, το 2020 ως Διοικητής Μεραρχίας της 95 ΑΔΤΕ(Διαγοριδών) και το 2021 ως Διευθυντής Ε’ Κλάδου (Στρατιωτικών Πληροφοριών – Ασφαλείας) του ΓΕΕΘΑ.

Την 09 Μαρτίου 2022 προήχθη σε Αντιστράτηγο και τοποθετήθηκε  ως Διοικητής της ΑΣΔΕΝ.

Την 17 Ιανουαρίου 2023, με απόφαση του ΚΥΣΕΑ, του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου.

Τιμήθηκε με όλα τα προβλεπόμενα παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις καθώς και με τις πτέρυγες Αλεξιπτωτιστών 5 χωρών του ΝΑΤΟ.

Είναι Διδάκτωρ με άριστα του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ στα Συστήματα Μετάδοσης της πληροφορίας. Διαθέτει τίτλους μεταπτυχιακής εξειδίκευσης στα αντικείμενα ¨ Στρατηγική και Διπλωματία¨, στο «Στρατηγικό Σχεδιασμό και Διαχείριση Κρίσεων» καθώς και είναι απόφοιτος της 7ης ΕΣ μεταπτυχιακού σεμιναρίου  «δια βίου μάθησης» στο Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης, υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ. Είναι τακτικό μέλος της Ακαδημίας Στρατηγικών Αναλύσεων, όπως επίσης έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών εργασιών, άρθρων, μελετών και ανακοινώσεων σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια σε αντικείμενα της διδακτορικής του διατριβής, κρυπτασφάλειας (χαοτική κρυπτογραφία –fractals), στρατηγικής  κυβερνοπολέμου και ειδικά θέματα Μη Επανδρωμένων Συστημάτων.

Ομιλεί άριστα την Αγγλική και τη Γαλλική σε επίπεδο εργασίας. Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά (1 θυγατέρα Κλινική Διαιτολόγο και 2 γιούς Αξκούς των Ειδικών Δυνάμεων).

DNews Widget
Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η καταβολή των 150 ευρώ ανά παιδί σε σχεδόν 950.000 οικογένειες

Καταβολή οικονομικής ενίσχυσης 150 ευρώ ανά παιδί σε οικογένειες από την ΑΑΔΕ
image_print

Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη και μεγαλύτερη καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ύψους 150 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο, την οποία χορηγούν το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Συνολικά, την ενίσχυση λαμβάνουν 947.609 οικογένειες για 1.525.188 εξαρτώμενα παιδιά, ενώ το συνολικό ποσό που καταβάλλεται ανέρχεται σε 219.737.550 ευρώ.

Συμπληρωματική πληρωμή για νέες γεννήσεις

Ειδική πρόβλεψη υπάρχει για οικογένειες που απέκτησαν παιδί το 2025 ή το 2026. Για τα παιδιά που γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2025 έως και τις 31 Ιουλίου 2026, η οικονομική ενίσχυση θα καταβληθεί έως τις 31 Αυγούστου 2026.

Για τον προσδιορισμό των δικαιούχων θα ληφθούν υπόψη οι εμπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις του τρέχοντος έτους, καθώς και οι μεταβολές που έχουν καταχωριστεί στο φορολογικό μητρώο.

Προσοχή για όσους δεν έχουν δηλώσει σωστό IBAN

Η ΑΑΔΕ εντόπισε 33.351 δικαιούχους για τους οποίους είτε δεν έχει δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός (IBAN) είτε τα στοιχεία που έχουν καταχωριστεί είναι λανθασμένα.

Οι συγκεκριμένοι πολίτες θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα, ώστε να δηλώσουν ή να διορθώσουν τον IBAN τους και να μπορέσουν να λάβουν την οικονομική ενίσχυση.

Παράλληλα, για παιδιά που γεννήθηκαν μέσα στο 2026 και δεν διαθέτουν ακόμη Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), απαιτείται η έκδοση ΑΦΜ έως τις 10 Αυγούστου 2026, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πληρωμή.

Πώς καταβάλλεται η ενίσχυση

Στις κοινές φορολογικές δηλώσεις έγγαμων ή μερών συμφώνου συμβίωσης, το ποσό καταβάλλεται στον σύζυγο ή στο μέρος του συμφώνου που έχει δηλωθεί ως υπόχρεος.

Σε περίπτωση χωριστών δηλώσεων, η ενίσχυση για τα κοινά εξαρτώμενα τέκνα καταβάλλεται κατά το ήμισυ σε κάθε γονέα, ενώ για τα μη κοινά τέκνα ισχύουν ειδικές προβλέψεις ανάλογα με το ποιος τα δηλώνει ως εξαρτώμενα.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Δικαιούχοι είναι οι γονείς εξαρτώμενων τέκνων που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας και πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια.

Το ανώτατο οικογενειακό εισόδημα ορίζεται στις 40.000 ευρώ για έγγαμους ή μέρη συμφώνου συμβίωσης, με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε παιδί πέραν του πρώτου, ενώ για τις μονογονεϊκές οικογένειες το όριο ανέρχεται στις 39.000 ευρώ, επίσης με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε επιπλέον εξαρτώμενο τέκνο.

Για πληροφορίες σχετικά με την καταβολή, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της ΑΑΔΕ, στον αριθμό 1521.

DNews Widget
Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΠΘ: Νέα συστήματα πρόγνωσης πλημμυρών και φυσικών καταστροφών

ΔΠΘ-παρουσίαση συστημάτων INACHOS και Hydra για πρόγνωση πλημμυρών-2026
image_print

Δύο καινοτόμα ερευνητικά συστήματα για την πρόγνωση πλημμυρών και την εκτίμηση φυσικών κινδύνων παρουσίασε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ανοιχτής τεχνικής συνάντησης, την οποία διοργάνωσε η Expertise France, ως Τεχνικός Σύμβουλος του Υπουργείου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επίδειξη των συστημάτων INACHOS και Hydra, τα οποία αποτελούν τα πρώτα ολοκληρωμένα συστήματα πρόγνωσης και εκτίμησης φυσικών κινδύνων που αναπτύσσονται σε εθνικό επίπεδο.

Το σύστημα INACHOS έχει πανελλαδική εμβέλεια και αποτελεί ένα εξελιγμένο εργαλείο πρόγνωσης πλημμυρικού κινδύνου, καθώς και ποσοτικής εκτίμησης της έντασης των φαινομένων σε όλη τη χώρα. Αναπτύχθηκε από την επιστημονική ομάδα του Εργαστηρίου ASSIST του ΔΠΘ, υπό τον συντονισμό και την επιστημονική καθοδήγηση του Καθηγητή Δ. Εμμανουλούδη. Η χρηματοδότηση του έργου προήλθε αποκλειστικά από ίδιους πόρους του Εργαστηρίου.

Το σύστημα Hydra εστιάζει σε τοπική και περιφερειακή κλίμακα, παρέχοντας ολοκληρωμένη εκτίμηση κινδύνου για πλημμυρικά φαινόμενα, κατολισθήσεις και φαινόμενα διάβρωσης. Αναπτύχθηκε από ομάδα καθηγητών του ΔΠΘ, υπό τον συντονισμό του Αναπληρωτή Καθηγητή Γ. Παπαϊωάννου, σε συνεργασία με τις εταιρείες Profile και Ευρωεργασιακή.

Η ανάπτυξη του Hydra χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Συμπράξεις Ερευνητικής Αριστείας».

Σύμφωνα με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, η ανάπτυξη των δύο συστημάτων αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Ελλάδα, καθώς εισάγει εγχώρια ερευνητικά εργαλεία υψηλής πιστότητας στην επιχειρησιακή φαρέτρα της Πολιτικής Προστασίας.

Το ΔΠΘ, μέσα από τις ερευνητικές του δομές, επιβεβαιώνει τον ρόλο του στην παραγωγή καινοτόμου γνώσης και στην παροχή επιστημονικών λύσεων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της κλιματικής κρίσης.

Παράλληλα, με την ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής, το Πανεπιστήμιο συμβάλλει στη θωράκιση της χώρας απέναντι σε φυσικές καταστροφές και έντονα καιρικά φαινόμενα.

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Καβάλα: Ενημέρωση Πασχαλίδη για αγροτικές ενισχύσεις 617,5 εκατ. ευρώ

Καβάλα-Γιάννης Πασχαλίδης ενημέρωση για αγροτικές ενισχύσεις 2025
image_print

Ενημέρωση Γ.Πασχαλίδη – Ολοκληρώθηκε η  διαδικασία αποστολής προς πληρωμή ενισχύσεων 2025 για τον Πυλώνα Ι, συνολικού ποσού  617,5 εκατ. ευρώ».

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τον αγροτικό κόσμο πως, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της ΑΑΔΕ ανακοινώθηκε η αποστολή προς πληρωμή των ενισχύσεων Ιουνίου 2026, συνολικού ποσού 617.468.049,80 ευρώ σε 1.142.948 δικαιούχους (529.494 μοναδικοί ΑΦΜ).

Αναλυτικά η πληρωμή στο Παράρτημα που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Η πληρωμή αφορά τις κάτωθι παρεμβάσεις:

ΒΑΣΙΚΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ 112.032.597,73 €
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ 6.186.459,67 €
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 577.782,10 €
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 22.475.002,01€
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 16.674.597,29€
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ECO) 440.112.266,57€
ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ 14.510.507,40€
ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ 4.566.801,87€
ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΑΜΒΑΚΟΣ 332.035,16 €
ΣΥΝΟΛΑ 617.468.049,80 €

Στις πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν περιλαμβάνονται, μετά την πραγματοποίηση των σχετικών ελέγχων:

  • Καλλιεργούμενες εκτάσεις που εμφανίζονται ως δημόσιες στο Κτηματολόγιο
  • Αγροτεμάχια για τα οποία υπήρχε αμφισβήτηση ως προς την ιδιοκτησία, την έκταση ή τους νόμιμους κατόχους καλλιεργητές
  • Αγροτεμάχια που είχαν δεσμευθεί κατόπιν ελέγχου μέσω του Συστήματος Παρακολούθησης Εκτάσεων (AMS, monitoring)

Αντίστοιχα, αποδεσμεύθηκαν για καταβολή συνδεδεμένων ενισχύσεων 37.682 αγροτεμάχια, μειώνοντας το συνολικό αριθμό των δεσμευμένων αγροτεμαχίων σε 71.015 αγροτεμάχια, έναντι 108.697 αγροτεμάχια το Μάιο 2026.

Επιπλέον, ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές του Προγράμματος Στήριξης των Μικρών Νησιών του Αιγαίου Πελάγους για το έτος ενίσχυσης 2025. Οι ενισχύσεις αφορούν δικαιούχους γεωργούς για τη στήριξη της τοπικής, παραδοσιακής παραγωγής, καλύπτοντας δράσεις που αφορούν τη διατήρηση παραδοσιακών ελαιώνων, αμπελώνων,  το αγελαδινό, αίγειο και πρόβειο γάλα για την παραγωγή παραδοσιακών τυριών, την καλλιέργεια φασολιού, φάβας και λαθουριού, πατάτας και εσπεριδοειδών, καθώς και τη στήριξη της μελισσοκομίας στα μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους. Οι συμπληρωματικές εθνικές ενισχύσεις για την παραγωγή αγελαδινού, αίγειου και πρόβειου γάλακτος με προορισμό την παραγωγή τυριού, καθώς και για τη μελισσοκομία, θα καταβληθούν αμέσως μετά τη διάθεση των σχετικών πιστώσεων.

Αναλυτικός πίνακας πληρωμών ενισχύσεων έτους 2025 Ιουνίου 2026 για τον Πυλώνα Ι

Καθεστώς Πλήθος δικαιούχων Ποσό προ Συμψηφισμών Ποσό Συμψηφισμών Ποσό Τράπεζας
ΒΑΣΙΚΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ 507,091 112,032,597.73 -3,233,345.63 108,799,252.10
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ 41,786 6,186,459.67 -62,257.18 6,124,202.49
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 6,191 577,782.10 -2,170.07 575,612.03
ΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΙΤΟΥ 32,145 4,760,415.05 -46,483.45 4,713,931.60
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΟΥ ΣΙΤΟΥ 1,238 108,365.65 -898.87 107,466.78
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ 1,408 163,375.90 -1,248.69 162,127.21
ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ 5,347 4,566,801.87 -8,664.62 4,558,137.25
ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΑΜΒΑΚΟΣ 27,030 332,035.16 -4,354.62 327,680.54
ΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΡΩΤΕΙΝΟΥΧΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΨΥΧΑΝΘΩΝ 8,318 1,553,325.66 -4,360.72 1,548,964.94
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΙΓΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ 33,409 9,300,058.67 -73,839.78 9,226,218.89
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ – ΜΕΤΡΟ Α (ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ) 6,931 2,544,929.31 -17,075.45 2,527,853.86
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ – ΜΕΤΡΟ Β (ΣΦΑΓΗ 11-12 ΜΗΝΩΝ) 417 200,539.72 0.00 200,539.72
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ – ΜΕΤΡΟ Γ (ΣΦΑΓΗ 13-24 ΜΗΝΩΝ) 3,632 4,521,441.09 -13,851.89 4,507,589.20
ΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΡΥΖΙΟΥ 3,804 1,609,324.35 -1,899.70 1,607,424.65
ΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΟΜΑΤΑΣ 960 442,579.70 0.00 442,579.70
ΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΠΡΟΣ ΧΥΜΟΠΟΙΗΣΗ 3,877 426,228.60 -1,093.30 425,135.30
ΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΡΩΣΙΜΩΝ ΟΣΠΡΙΩΝ 2,366 600,199.55 -236.73 599,962.82
ΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΠΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΣΠΟΡΑ 2,131 2,321,353.28 -1,215.06 2,320,138.22
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ 14,914 6,623,806.20 -5,589.50 6,618,216.70
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ 2,719 222,729.84 -6,965.66 215,764.18
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΗΛΩΝ 812 77,650.00 -55.22 77,594.78
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΡΩΤΕΙΝΟΥΧΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΑΝΟΔΟΤΙΚΩΝ ΨΥΧΑΝΘΩΝ 7,642 3,436,597.45 -18,656.21 3,417,941.24
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΟΓΙΑΣ 333 129,050.78 0.00 129,050.78
ΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑΞΩΣΚΟΛΗΚΩΝ 28 107,628.50 0.00 107,628.50
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝΩΝ 32,192 7,705,243.45 -60,548.27 7,644,695.18
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΩΝ 2,267 1,264,963.14 -27,649.64 1,237,313.50
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ 1,316 1,070,035.02 -1,220.33 1,068,814.69
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ 929 173,686.93 -3,122.31 170,564.62
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 49 8,322.47 -1.34 8,321.13
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ ΤΗΝΟΥ 19 3,555.00 0.00 3,555.00
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΑΣΟΛΙΟΥ, ΒΡΩΣΙΜΟΥ ΛΑΘΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΒΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ  435 94,481.77 -852.18 93,629.59
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΓΕΩΜΗΛΩΝ 683 249,774.00 -1,918.39 247,855.61
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΧΙΟΣ, ΣΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΚΑΡΠΑΘΟΥ, ΚΩ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ 1,427 223,565.42 -1,737.19 221,828.23
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΥΡΙΟΥ 213 759,398.64 -1,852.80 757,545.84
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΓΕΙΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΥΡΙΟΥ 515 145,412.17 -4,720.31 140,691.86
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΒΕΙΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΥΡΙΟΥ 1,807 1,662,237.98 -5,939.36 1,656,298.62
ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ 1,107 598,957.77 -3,614.79 595,342.98
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΦΥΤΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ 744 293,632.00 -2,546.02 291,085.98
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 13,165 18,875,258.08 -50,789.54 18,824,468.54
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΔΑΣΙΚΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ 41,899 31,340,288.20 -519,857.76 30,820,430.44
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΙΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΣΡΟΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ 273,124 195,750,649.78 -1,005,655.54 194,744,994.24
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 89 22,498.65 0.00 22,498.65
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΔΕΣ 20,913 8,867,911.25 -11,222.62 8,856,688.63
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΕΘΟΔΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ 31,497 183,812,369.84 -908,649.19 182,903,720.65
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ 2,999 550,701.00 -3,199.58 547,501.42
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ 1,030 1,149,831.41 -1,856.73 1,147,974.68
Γενικό Άθροισμα 617,468,049.80 -6,121,216.24 611,346,833.56

 

DNews Widget
Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
Banner
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en