ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Νεκρό βρέφος στην Πάτρα | Προφυλακίστηκε η 27χρονη μητέρα

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 27χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του νεογέννητου βρέφους της στην περιοχή της Πλαζ στην Πάτρα, σύμφωνα με το patrastimes.

Εναντίον της 27χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η μητέρα του παιδιού είχε λάβει τριήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί και παρέμενε φρουρούμενη στο νοσοκομείο.

Η μητέρα παραδέχτηκε πως ήταν αυτή που το εγκατέλειψε εκεί. Ο θάνατος του βρέφους, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, οφείλεται σε πνιγμό. Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ότι πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενη.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς της οι οποίοι βρέθηκαν στα δικαστήρια.

Τι υποστήριξε η μητέρα

Ο συνήγορός της είπε ότι «η κοπέλα δήλωσε στην απολογία της προανακριτικά, πως άφησε το μωρό δίπλα στην θάλασσα, πιστεύοντας και θέλοντας να το βρει κάποιος, ώστε να μην διατρέξει κίνδυνο η ζωή του».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού γνώριζε για την εγκυμοσύνη, ενώ στη γειτονιά της 27χρονης, κανείς -ούτε οι οικείοι της είχαν αντιληφθεί το παραμικρό.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version