ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Moύδιασμα μετά την “κρυάδα” του τρίτου μνημονίου

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε η συμφωνία που επετεύχθη το πρωί της Δευτέρας με τους δανειστές μας για ένα νέο πακέτο χρηματοδότησης. Οι βαρύτατοι όροι που το συνοδεύουν ωστόσο κάνουν τους περισσότερους να μιλούν για άνευ όρων παράδοση ή συνθηκολόγηση την οποία θα πληρώσει ο λαός παρά για μία έντιμη συμφωνία όπως επιθυμούσε η Ελληνική πλευρά. Για άλλη μία φορά θα πληρώσει ο λαός σχολίασε ο επιχειρηματίας και επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας Μάκης Παπαδόπουλος.

Η συμφωνία της κυβέρνησης οδηγεί σε εξαθλίωση του λαού και καταστροφή των μικροεπιχείρησεων και επαγγελματιών τονίζει από την πλευρά του το μέλος της ΠΑΣΕΒΕ Καβάλας Θ. Κοντογεωργίου.

Μνημόνιο τέρας, που μπροστά του το μαίλ Χαρδούβελη μοιάζει παιδική χαρά χαρακτήρισε από την πλευρά του τη συμφωνία το τοπικό στέλεχος της ΝΔ Μανώλης Φρατζεσκάκης.

Μουδιασμένος ήταν ο κόσμος στις ουρές των τραπεζών σήμερα το πρωί μετά την «συνθηκολόγηση» της κυβέρνησης με τους δανειστές. Πολλοί ήταν αυτοί που επιθυμούσαν ο πρωθυπουργός να φύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων όταν μπήκε το θέμα του fund των 50 δισεκατομμυρίων αλλά οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως απλά η ελληνική πλευρά δεν είχε άλλη επιλογή.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version