ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μητσοτάκης: Έκτακτη ενίσχυση 350 εκατ. τον Δεκέμβριο σε συγκεκριμένες ομάδες

Επίδομα αλληλεγγύης τον Δεκέμβριο στοχευμένα σε ευάλωτους πολίτες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

στοχευμένα σε ευάλωτους πολίτες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε. «Η καλή πορεία της οικονομίας μάς επιτρέπει να διαθέσουμε 350 εκατ. ευρώ σε σειρά παρεμβάσεων για τους αδύναμους συμπολίτες μας», ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας ότι θα δοθεί ως επίδομα αλληλεγγύης τον Δεκέμβριο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε, επίσης, στο ότι «δεν θα κάνουμε πίσω στη φιλοσοφία της φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυξήσεων στις αποζημιώσεις για τις εφημερίες των γιατρών στα νοσοκομεία.

Ακόμα, ο κ. Μητσοτάκης διεμήνυσε ότι το σχέδιο των μεταρρυθμίσεων θα προχωρήσει και ξεκαθάρισε για τα ελληνοτουρκικά ότι «δεν συζητούμε εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και δικαιωμάτων που εκπορεύουν από την κυριαρχία».

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, σημείωσε ότι δημιουργεί ερωτήματα ο εναγκαλισμός του με τα πιο τοξικά στοιχεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Απαντώντας σε ερώτηση για την πρόσκληση του κ. Κασσελάκη να πάνε μαζί σε λαϊκές αγορές, είπε ότι «η πολιτική ζωή του τόπου δεν άρχισε με την άφιξη του κ. Κασσελάκη, τον οποίο σέβομαι ως εκλεγμένο αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version