Quantcast
Connect with us

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

«Μήνυμα Νίκης» από την κεντρική ομιλία του Σταύρου Κελέτση

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε χθες η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Κελέτση.

Ο βουλευτής Έβρου στο ξεκίνημα της ομιλίας του απευθυνόμενος στο ακροατήριο και σχολιάζοντας την μεγάλη προσέλευση του κόσμου τόνισε: «Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα μου! Αν αυτή η μεγάλη συγκέντρωση δεν αποτελεί
προμήνυμα νίκης τότε τί άλλο μπορεί να είναι! Προμήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εκτίμησης στο πρόσωπό μου! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!»

Ο βουλευτής Έβρου στην ομιλία του αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν την τετραετία που πέρασε και στον τρόπο που η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιμετώπισε με επιτυχία τις απανωτές κρίσεις. Όπως αυτή του μεταναστευτικού με τη μάχη των Καστανιών, της Πανδημίας, της ενεργειακής μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αναφέρθηκε επίσης στα
αναπτυξιακά έργα που ξεκίνησαν στην περιοχή όπως στην ανάπτυξη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, την περιφερειακή οδό που συνδέει την Εγνατία με το λιμάνι, τον σταθμό Υγροποιημένου Αερίου, την αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής μέχρι το Ορμένιο, την μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από υγροποιημένο αέριο στον Άβαντα, τη μελέτη του Φράγματος του Δερείου.

Τέλος αναφέρθηκε στις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη και τόνισε ότι στην επόμενη τετραετία ο στόχος του είναι η εφαρμογή των συγκεκριμένων προτάσεων που αφορούν κυρίως τον Βόρειο Έβρο και έχουν να κάνουν με την ανεργία, τα νέα ζευγάρια, την επιχειρηματικότητα, την αγροτική
οικονομία.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Σταύρος Κελέτσης καταχειροκροτούμενος τόνισε: «θα σας φανεί περίεργο αλλά δεν ζητώ την ψήφο σας! Ζητώ να με συγκρίνετε και να με κρίνετε. Να με κρίνετε αυστηρά. Και αν η κρίση σας είναι δίκαιη, αντικειμενική και αξιοκρατική, τότε είμαι σίγουρος ότι θα μου δώσετε τον έναν από τους δύο σταυρούς που έχετε στις εκλογές!»

Click to comment

Απάντηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης: Δράση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει 147 έτη συνεχούς πορείας και προσφοράς προς την Ελληνική κοινωνία, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είναι στενά συνυφασμένος με την ιστορία του Έθνους μας.

Στο πλαίσιο αυτό το Περιφερειακό Τμήμα του Ε. Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης θα διοργανώσει, στις 14 Ιουνίου 2024 και ώρα 8.00 μ.μ στην παραλιακή οδό, έμπροσθεν του Νομαρχείου Αλεξανδρούπολης Διαδραστικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα που αφορούν –ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΟΛΥΜΠΙ- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ διανέμοντας παράλληλα έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Μικροί και μεγάλοί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στην πυραμίδα υγιεινής διατροφής, στην ατομική υγιεινή καθώς αποτελούν οδηγίες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στην υγεία. Υπεύθυνες δράσης οι Νοσηλεύτριες- Εκπαιδεύτριες του τμήματος πλαισιωμένες από τους Εθελοντές του Τομέα Υγείας.

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αλεξανδρούπολη | Δωρεά ενός ολοκαίνουριου οικίσκου σε μια τριμελή πυρόπληκτη οικογένεια στην Κίρκη

Ο οικίσκος τοποθετήθηκε και παραδόθηκε στην οικογένεια σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, αφού πρώτα πραγματοποιήθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμος Αλεξανδρούπολης οι εργασίες απομάκρυνσης της κατεστραμμένης από τη φωτιά οικίας, η προετοιμασία του εδάφους και η σύνδεση του οικίσκου με το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης. Για τον οικιακό εξοπλισμό μερίμνησε η εταιρία VICKO Αλεξανδρούπολης, η οποία ανέλαβε να προσφέρει τα απαραίτητα ενός νοικοκυριού.

Σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Χατζηαντωνίου, υπεύθυνη επικοινωνίας του ΔΕΣΦΑ, ο συγκεκριμένος οικίσκος είναι ο ένας από τους τέσσερις, δωρεά του ΔΕΣΦΑ προς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για την κάλυψη αναγκών πυρόπληκτων οικογενειών.

Ο δήμαρχος  Γιάννης Ζαμπούκης ευχαρίστησε τόσο τον ΔΕΣΦΑ όσο και την εταιρία Vicko, τονίζοντας ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι και συλλογικότητες που νοιάζονται, μπορούμε να κάνουμε μικρά θαύματα.

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Επίσημη αναγνώριση της Αιματολογικής κλινικής του Δ.Π.Θ | Κέντρο Αριστείας στα Μυελοδυσπλαστικά σύνδρομα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας κοινοποιήσει πως η Αιματολογική κλινική της Αλεξανδρούπολης, αναγνωρίστηκε επίσημα ως κέντρο Αριστείας στα Μυελοδυσπλαστικά σύνδρομα (MDS Center of Excellence), από τον πλέον έγκυρο παγκόσμιο φορέα το MDS Foundation.

Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγαση των πολυετών, υψηλού επιπέδου, ερευνητικών δραστηριοτήτων της κλινικής, παράλληλα με το βαρύ κλινικό της έργο και τις καθημερινές υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες όλης της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που πάσχουν από σοβαρά αιματολογικά νοσήματα.

Επιπρόσθετα, η αναγνώριση αυτή αποτελεί και τον εγκυρότερο δείκτη ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών στον τομέα των Μυελοδυσπλαστικών συνδρόμων, καθώς για να αναγνωρισθεί μια κλινική ως διεθνές κέντρο αναφοράς ασθενών με ΜΔΣ, απαιτείται η τεκμηριωμένη κλινική εμπειρία και η δυνατότητα συλλογής όλων των πλέον σύγχρονων μοριακών δεδομένων για κάθε ασθενή.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου συγχαίρει την Αιματολογική Κλινική του ΔΠΘ για την μεγάλη αυτή διάκριση, όπως και κάθε άλλο μέλος του, με ανάλογες διεθνείς διακρίσεις.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en