ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφές και ανανεώσεις στις ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας

Στο Βυζάντιο ο Μάνθος Κλεανθίδης

Ο Μάνθος Κλεανθίδης είναι ο νέος προπονητής του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος. Αντικαθιστά  τον Λουκά Τερμεντζή  Πέρσι ο Κλεανθίδης εργάστηκε για στον Φρίξο Πλατανοτόπου όπως και τη σεζόν 2017-2018 όπου είχε καταφέρει την παραμονή της ομάδας στην Α` κατηγορία. Εν τω μεταξύ έγινε η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου όπου πρόεδρος της ομάδας θα είναι ο Αθανάσιος Λαζαρίδης.

Παρέμεινε στον πάγκο της Καρβάλης ο Στέλιος Αμοιρίδης

Ο Στέλιος Αμοιρίδης παρέμεινε στη θέση του προπονητή στην ομάδα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης. Πέρσι το χειμώνα είχε πάρει τη θέση του Κυριάκου Σταυρίδη ενώ είχε ξεκινήσει τη σεζόν ως συνεργάτης του Γιάννη Μαλαματά στον πάγκο του Κεραυνού Πέρνης.  Πριν ήταν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ αλλά και συνεργάτης του Γιάννη Ισπυρλίδη στον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης.

Βύρωνας Καβάλας | Κράτησε το βασικό κορμό με 9 ανανεώσεις

9 βασικούς παίκτες από την περσινή ομάδα κράτησε και φέτος ο Βύρωνας.

Η ομάδα της Καβάλας δείχνει ότι θέλει και πάλι να πρωταγωνιστήσει στην Α` κατηγορία ενώ είναι σίγουρο ότι θα κάνει γερό μπάσιμο και στις μεταγραφές.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου του Βύρωνα.

Μπαράζ ανανεώσεων!!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την παραμονή στην ομάδα-οικογένεια του Βύρωνα Καβάλας τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:
1)Δελής Δαμιανός
2) Καρίπογλου Ανέστης
3) Κυγάης Άγγελος
4) Σεφερίδης Ηλίας
5) Αγγελίδης Στέλιος
6) Φαρσάκογλου Άνθιμος
7) Μαυρογιάννης Γιώργος
8)Παντελίδης Ιάσωνας
9)Κεσαπίδης Γιάννης

ΠΗΓΗ: proininews.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version