Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη επιτυχία το 15ο Kids Open Ταεκβοντό Καβάλας

Στην Καβάλα, την Κυριακή14 Μαΐου 2023  πραγματοποιήθηκε το 15ο Kids Open Ταεκβοντό Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο ”Αλεξάνδρα Δημόγλου”με ανατρεπτική επιτυχία. Η εκδήλωση, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της περιοχής, συγκέντρωσε τη συμμετοχή 40 σωματείων από τη βόρεια Ελλάδα και περισσότερους από 600 αθλητές.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε με 75 αθλητές, οι οποίοι απέδειξαν το εξαιρετικό τους επίπεδο και αφιέρωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις αγωνιστικές τους προσπάθειες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της συνάντησης. Αρχικά, ευγνωμονούμε θερμά τους εθελοντές, τους γονείς των παιδιών, τα μέλη του συλλόγου μας και τους υποστηρικτές που με την παρουσία και την συμμετοχή τους χάρισαν ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός. Η παρουσία τους αποτέλεσε έναν τιμητικό παράγοντα .

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Στέφανο, τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας νομού Καβάλας, κ. Ιωάννη Πασχαλίδη, τον αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης κ. Αρχέλαο Γρανά, τον εντεταλμένο σύμβουλο αλιείας, κ. Ανδρέα Καραγιώργη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, κ. Κωνσταντίνο Πεφάνη, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Απόστολο Μουμτζάκη, την δημοτική σύμβουλο και υποψήφια δήμαρχο κα.Αναστασία Ιωσηφίδου, την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Καβάλας κα. Φωτεινή Κόγια, την υποψήφια βουλευτή Νέας Δημοκρατίας κα. Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου,την υποψήφια βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κα. Ευστρατία Χριστοδούλου, καθώς και τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑΜΕΑ Καβάλας κ. Σμαράγδο Κρεμμύδα.

Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και το καλό των αθλητών, ήταν παρόντες ο γιατρός μας κ. Γιώργος Τζίκος , καθώς και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Νομού Καβάλας, οι οποίοι είχαν την ευθύνη να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Καβάλας και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Θερμές ευχαριστίες επίσης εκφράζονται επίσης  στον Δήμαρχο Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μουριάδη, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Αλέξη Πολίτη, για την ανεκτίμητη υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας.

Ο δάσκαλος του συλλόγου, κ. Χάρης Παλτόγλου, θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους αθλητές για την αφοσίωση και την επίδοσή τους στο άθλημα του ταεκβοντό.

Τέλος, ο Σευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του δήμου Καβάλας, καθώς και στο προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου, για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική φιλοξενία που μας προσέφεραν. Χωρίς την πολύτιμη συμβολή και την επαγγελματική τους προσέγγιση, η διοργάνωση δεν θα είχε επιτύχει την ίδια αίγλη και αποτελεσματικότητα.

Το 15ο Kids Open Ταεκβοντό Καβάλας πέρασε στην ιστορία και αποτέλεσε μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, καθώς ενώθηκαν οι προσπάθειες, οι ικανότητες και ο αθλητισμός σε ένα πνεύμα αλληλεγγύης και ανταγωνισμού. Οι νέοι αθλητές απέδειξαν το ταλέντο και την αφοσίωσή τους στο ταεκβοντό, ενώ η παρουσία ξεχωριστών προσώπων από τον χώρο της πολιτικής και του αθλητισμού έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αξία στην εκδήλωση.

Ο Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας δεσμεύεται να συνεχίσει την προώθηση του ταεκβοντό και την υποστήριξη των νέων αθλητών, προσφέροντας τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης και ανάπτυξης. Με την υποστήριξη όλων των ενδιαφερομένων, θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις και πρωταθλήματα, προσφέροντας στους νέους αθλητές την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν αθλητική εμπειρία.

Τέλος, ο Σύλλογος θέλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους παρακολούθησαν το 15ο Kids Open Ταεκβοντό Καβάλας, δημιουργώντας ένα κλίμα ενθουσιασμού και ενίσχυσης των νέων αθλητών, δηλώνοντας μάλιστα:

“Η παρουσία σας συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης και μας έδωσε την αίσθηση ότι ο αθλητισμός ενώνει και δημιουργεί δυνατούς δεσμούς μεταξύ όλων μας. Με αισιοδοξία και αφοσίωση, συνεχίζουμε να προάγουμε το ταεκβοντό και να εμπνέουμε τους νέους αθλητές να επιτύχουν τους στόχους τους. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και υποστήριξαν αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός και αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη διοργάνωση του 16ου  Kids Open Ταεκβοντό Καβάλας.”

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέθανε ο πρώην αντιπρόεδρος του ΑΟΚ Αντώνης Γιαμαλίδης

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023 ο πρώην Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε.Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ Αντώνης Γιαμαλίδης.

Ο Αντώνης Γιαμαλίδης από το 1981 μέχρι το 1989 χρημάτισε Αντιπρόεδρος της ομάδας και ήταν από τους βασικούς χρηματοδότες που αψηφώντας τα χρήματα ήταν από τους ” πυλώνες ”  εκείνης της εποχής στις διοικήσεις Μήτρα  – Φραγκόπουλου.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πρωτάθλημα της Basket League φέτος θα είναι αλλιώτικο απο κάθε άλλη χρονιά

Υπο την σκιά της Εθνικής καταστροφής που έπληξε κυρίως την Κεντρική Ελλάδα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Βasket League στα γραφεία του ESAKE, την Τρίτη 12/09/23 .

Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 7 Οκτωμβρίου 2023 και λήγει (η πρώτη φάση) στις 23 Μαρτίου 2024.

Σίγουρα το προσεχές πρωτάθλημα με 12 ομάδες θα είναι πολύ διαφορετικό απο τα άλλα και πολύ πιο ενδιαφέρον.

Δεν γνωρίζω επακριβώς την προκύρηξη αλλα περιέχει πολλές και περίεγες καινοτομίες.

Έτσι θα καταλαβαίνουμε και στην πορεία το τι γίνεται και το τι μέλλει γενέσθαι.

Ρίχνοντας μια ματιά γενική μπορώ να πω οτι όλες οι ομάδες μηδενος εξαιρούμενης αρματώθηκαν σαν αστακοί είτε είχαν οικονομικοί ευχέρεια είτε βρήκαν την τελευταία στιγμή.

Επομένως, οι εκπλήξεις θα καραδοκούν σε κάθε παιχνίδι στο οποίο  και οι 12 θα τα δίνουν όλα για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Αυτοί την στιγμή μόνο οι ίδιοι ξέρουν τις δυνατότητες τους.

Φυσικά θα απλώνουν τα πόδια τους “μέχρι εκεί που φθάνει το πάπλωμα” , το επαναλαμβάνω για μια ακόμη μια φορά το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο.

Εκείνη η ομάδα που ενισχύθηκε πιο πολύ στις μεταγραφές είναι σαφής ο Παναθηναϊκός.

Οι κινήσεις του σύμφωνα με τις οδηγίες του κ. Αταμάν ενός διάσημου τεχνικού ήταν άμεσες και ιδιαίτερα προσεκτικές.

Σίγουρα θέλει να πάρει τα σκήπτρα αφου τα χρόνια που έμεινε μακριά απο τον τίτλο είναι πολλά.

Να δούμε όμως τι θα πεί και ο Ολυμπιακός που και πάλι έδειξε την εμπιστοσύνη του στον κ. Μπαρτζώνα.

Έκανε και αυτός μεταγραφές και γέμισε τα κενά του, όπου βεβαίως χρειαζόταν και η Α.Ε.Κ δεν πήγε πίσω.

Άλλαζε προπονητή που εγώ πρώτη φορά τον βλέπω. Πήρε παίκτες κυρίως για την Φροντ Λάϊν και θα κυνηγήσει τις θέσεις κορυφής.

Γήπεδο έχει σωστό κόσμο μαζί της, μοναδική ευχή είναι να μην έχει τραυματισμούς.

Το περιστέρι θα παέι για την έκπληξη πάλι με τον Βασίλη Σπανούλη που ανέλαβε και την τεχνική στην Εθνική Ελλάδος. Μπράβο στις χίλιες φορές γιατι ήταν , είναι και θα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ.

Το πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος θα έχει ώς εξής:

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΑΟ Καβάλας παρουσιάζει την επίσημη φανέλα του για την φετινή χρονιά

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19.30 , ο ΑΟΚ θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση φανέλας  στο SeaView Kitchen Bar. Όπως η ίδια ομάδα δηλώνει : ” Ελάτε να γνωρίσετε το roaster της ομάδας καθώς να δείτε την επίσημη φανέλα για τη φετινή χρονιά” .

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: