ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένταση και απειλές στους διαφωνούντες η ομιλία του Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή

Έφτασε η ώρα της Κεντρικής Επιτροπής για τον ΣΥΡΙΖΑ – Πώς θα κινηθούν τα εσωκομματικά «στρατόπεδα» – Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εισηγητική του ομιλία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Κουμουνδούρου καθώς ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδριάση της Κεντρικής Επιτροπής, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη να ολοκληρώνει την εισηγητική του ομιλία η οποία σημαδεύτηκε από εντάσει και αποδοκιμασίες

Από τα πρώτα λεπτά της ομιλίας του κ. Κασσελάκη αποτυπώθηκε το τεταμένο κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ακούστηκαν αποδοκιμασίες με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή και παρέμβαση από τον Παναγιώτη Ρήγα.

Όλα αυτά στη σκιά των αποχωρήσαν ιστορικών στελεχών αλλά και της πρότασης του Στέφανου Κασσελάκη για δημοψήφισμα που θα κρίνει τις τέσσερις διαγραφές, για το οποίο μάλιστα υπήρξαν αντιδράσεις ακόμα και ανάμεσα στους προεδρικούς.

Την ίδια ώρα ψηφοφορία εδώ και τώρα για το διάγγελμα και το δημοψήφισμα Κασσελακη ζητά η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, με την «Ομπρέλα» να συντάσσεται με την παραπάνω πρόταση.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της πρότασης ζητείται να αποσυρθεί το δημοψήφισμα, αλλά σημείο – κλειδί που θα κρίνει τη διαδικασία θα είναι το πόσοι τελικά από όσους στηρίζουν τον νέο Πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, θα συνταχθούν μαζί τους.

Μάλιστα, στην εισήγησή της η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «το διάγγελμα για διαγραφές μέσω δημοψηφίσματος ξεπέρασε οποιοδήποτε όριο δημοκρατικής λειτουργίας», τονίζοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης επενδύει στη διάλυση του κόμματος.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version