ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με δέκα ο ΠΑΣ, 2-0 τον Λεβαδειακό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη, καθώς στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες. Το γκολ πέτυχαν στο 77’ ο Νικολιάς και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάνος, ενώ στο 50’ ο Κάργας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στους 26 βαθμούς ανέβηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος νιώθει πιο άνετα, σε ότι αφορά την παραμονή του στην κατηγορία. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός έμεινε στους 20 με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.

Το ματς είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα με τον ΠΑΣ να απειλεί πρώτος, όταν στο 15’ ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο τετ-α-τετ με τον Μπάγιτς. Για τον Λεβαδειακό ο Μαρκόφσκι σκόραρε στο 28ο λεπτό αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Μαρκόφσκι σκόραρε εκ νέου, όμως ο Σιδηρόπουλος καταλόγισε επιθετικό φάουλ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να μένει με δέκα παίκτες καθώς ο Κάργας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη. Ο Λεβαδειακός είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πίεσε για το γκολ, όμως ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που σκόραρε. Στο 77ο λεπτό ο Αντιλέχου προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα προς τον Μπάγιτς, όμως έκανε λάθος και ο Νικολιάς με λόμπα νίκησε στο τετ-α-τετ τον Μπάγιτς και άνοιξε το σκορ. Το δεύτερο τέρμα για τον ΠΑΣ ήρθε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με «ψαλίδι» του Μάνου.

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 (Novasports 1)

Γκολ: 77′ Νικολιάς, 90’+5′ Μάνος

Κίτρινες κάρτες: Μπουκουβάλας, Κάργας

Κόκκινες κάρτες: 50′ Κάργας

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ρεκγιασβίλι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος (76′ Σαβαντογκό), Μητρόπουλος (82′ Καραχάλιος), Στανόγεβιτς (61′ Μέλεγκ), Νανγκίς, Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κάργας, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Πάντελιτς, Νικολιάς, Παμλίδης (80′ Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης (87′ Μάνος).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version