ΚΑΒΑΛΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: “Ο κ.Τσίπρας θα κλείσει τα Πετρέλαια Καβάλας”

Ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή τους ισχυρισμούς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα Πετρέλαια της Καβάλας, έκανε την εξής δήλωση:

«Με περισσή αγωνία και μετατρέποντας -τι πρωτότυπο;- το άσπρο σε μαύρο και το αντίστροφο, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο φτάνουν στο σημείο να “ξορκίσουν” το κυβερνητικό πρόγραμμα του Κόμματός τους!

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να πείσουν ότι η ενεργειακή πολιτική τους δεν αφορά τα Πετρέλαια της Καβάλας, όποιος ξεφυλλίσει το “Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023–2027” του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα τη σελίδα 13, κεφάλαιο “4.6 Ενεργειακή δημοκρατία και δίκαιη πράσινη μετάβαση”, διαβάζει επί λέξει:

Απεμπλεκόμαστε από την πολιτική εξόρυξης υδρογονανθράκων, με μη ανανέωση αδειών έρευνας και εκμετάλλευσης και μη παραχώρηση νέων περιοχών”.

 Τι σημαίνει αυτό;

 Ότι οι άδειες έρευνας και εκμετάλλευσης του Πρίνου και του κοιτάσματος Έψιλον, που λήγουν το 2024 και το 2029 αντίστοιχα, δεν πρόκειται να ανανεωθούν!

 Εν προκειμένω, ο κ. Τσίπρας δεσμεύεται ότι, εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας (που βεβαίως δεν πρόκειται να συμβεί), θα κλείσει τα Πετρέλαια της Καβάλας.

 Δεν το λέει κανένας άλλος, παρά το ίδιο το κυβερνητικό του πρόγραμμα.

 Τόσο απλά!

 Από εκεί και πέρα, η υποκρισία και ο λαϊκισμός των στελεχών του δεν εκπλήσσει κανέναν.

 Αντίθετα, επιβεβαιώνει αυτό που ήδη γνωρίζαμε.

Ότι ΣΥΡΙΖΑ και αλήθεια δεν πάνε μαζί».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version