ΚΑΒΑΛΑ

Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσούπολης προσφέρει σημαντικό έργο στην κοινωνία

Τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσούπολης επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Η κ. Χατζηκωνσταντίνου συνάντησε την πρόεδρο του Συλλόγου, Αναστασία Ευθυμίου και άκουσε τις προτάσεις της για την ανάδειξη του πολιτισμού αλλά και το ενδιαφέρον για περαιτέρω συνεργασία με Πολιτιστικούς Συλλόγους του Νομού Καβάλας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσούπολης πέρα από τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς προσφέρει και κοινωνικό έργο διοργανώνοντας, μεταξύ άλλων, αιμοδοσίες, ενώ συνεισφέρει και σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Επίσης υπάρχουν δραστηριότητες για ενήλικες όπως χορωδία, παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί, καλλιτεχνικά, καθώς και τμήματα για παιδιά.

Οι δύο γυναίκες τόνισαν ότι ο Νομός Καβάλας διαθέτει εξαιρετικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους και γίνεται προσπάθεια ώστε να βρεθεί η κοινή συνισταμένη ώστε όλοι μαζί να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Η κ. Χατζηκωνσταντίνου ως πρόεδρος του Συλλόγου Προυσαλιωτών Ν. Καβάλας δεσμεύεται, με κοινές δράσεις, να συμβάλλει στην ανέλιξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version