ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Limnos FM100 | Η έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρηση των ακροατών της Λήμνου

O Ραδιοφωνικός σταθμός Limnos FM100 ιδρύθηκε  το 1989 και παρά τις αρχικές δυσκολίες που αφορούσαν κυρίως τον συντονισμό και την οργάνωση του σταθμού αφού εκείνη την εποχή ήταν σχεδόν άγνωστο το αντικείμενο, και η προσπάθεια αυτή ήταν καινοτόμος για την περιοχή δεν άργησε ωστόσο να εδραιωθεί και να γίνει αγαπητός στους ακροατές.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Limnos FM100 εκπέμπει στη συχνότητα των 99, 7 FM. Με το περιεχόμενο κυρίως ενημερωτικό συνέβαλε όλα αυτά τα χρόνια σημαντικά στην πληροφόρηση των ακροατών, και συνεχίζει βέβαια να το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός Limnos FM100 συνεργάζεται με τον Όμιλο ENA MEDIA, σε μια κοινή προσπάθεια να δημιουργηθεί μια ενιαία γραμμή ενημέρωσης στη Βόρεια Ελλάδα. Η έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρηση των ακροατών της Λήμνου αποτελεί άλλωστε στόχο και κατευθυντήριο άξονα του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και του Ομίλου ENA MEDIA.

Σημαντικοί συνεργάτες όλα αυτά τα χρόνια είναι ο Παναγιώτης Σκαπέτης, ενώ την ευθύνη για την ενημερωτική ζώνη για πολλά χρόνια έχει η Δέσποινα Βασιλειάδου. Στην πρωινή ζωντανή εκπομπή του Παναγιώτη Σκαπέτη και στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού είχε την δυνατότητα να φιλοξενηθεί το τηλεοπτικό συνεργείο του ENA channel σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τις ομορφιές του νησιού.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version