ΚΑΒΑΛΑ

Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη | Ανακοινώθηκαν οι δράσεις της εκδήλωσης

Η 4η «Λευκή Νύχτα» στον Δήμο Παγγαίου, έστω και με καθυστέρηση μερικών μηνών, είναι πλέον γεγονός! Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στην Ελευθερούπολη με στόχο να είναι ακόμη καλύτερη από τις προηγούμενες.

Το μεσημέρι της Τρίτης (8/10) στο αμφιθέατρο του Δήμου Παγγαίου, παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου για την 4η «Λευκή Νύχτα», από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Χρήστο Μποσμπότη, την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μυρσίνη Χρυσαφούδη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης Φώτη Τουφεξή και την Άννα Γκούσδη από την ομάδα «Πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο».

«Το επιτακτικό ερώτημα του κόσμου ήταν όχι αν θα γίνει αλλά πότε θα γίνει η «Λευκή Νύχτα». Ο κόσμος ζητούσε ημερομηνία κι αυτή είναι η 11η Οκτωβρίου»

Αρχικά, ο κ. Μποσμπότης ανέφερε ότι το εγχείρημα της διοίκησης του Δήμου Παγγαίου πριν από τέσσερα χρόνια θεωρήθηκε από κάποιους τολμηρό, όμως τα ίδια τα γεγονότα τους διέψευσαν.

«Κάθε χρόνο πηγαίναμε και καλύτερα με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά, που θεωρώ ότι ήταν ορόσημο. Όταν ζητάει ο κόσμος κάτι, αυτό είναι επιτυχημένο. Η «Λευκή Νύχτα» είναι μια εκδήλωση που ο κόσμος επιδιώκει. Λόγω εκλογών δεν καταφέραμε να την κάνουμε στην ώρα της. Όμως το επιτακτικό ερώτημα ήταν όχι αν θα γίνει αλλά πότε θα γίνει η «Λευκή Νύχτα». Ο κόσμος ζητούσε ημερομηνία κι αυτή είναι η 11η Οκτωβρίου», ανέφερε σχετικά ο κ. Μποσμπότης.

«Στη διάρκεια της θητείας μας πραγματικά υπήρξε ένας οργασμός, μια έκρηξη στα θέματα πολιτισμού και αθλητισμού…»

Μιλώντας για τις εκδηλώσεις της πενταετούς διοίκησης του Φ. Αναστασιάδη, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Παγγαίου υπογράμμισε: «Στη διάρκεια της θητείας μας πραγματικά υπήρξε ένας οργασμός, μια έκρηξη στα θέματα πολιτισμού και αθλητισμού. «Κουράζεται» κανείς να αναφέρει όλες αυτές τις θεσμοθετημένες δράσεις της τελευταίας πενταετίας, με αποτέλεσμα να αλλάξει άρδην το πολιτιστικό σκηνικό του δήμου Παγγαίου, όπως και στον αθλητισμό. Προκαταβολικά θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου μας. Η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη ημέρα για εμάς, αλλά και μέρα χαράς. Τα συνεργεία μας θα είναι στον δρόμο πολλές ώρες και συντονισμένα θα φέρουν σε πέρας τη «Λευκή Νύχτα». Θέλω να ευχαριστήσω και την Ελληνική Αστυνομία που για άλλη μια φορά θα αναλάβει το τιτάνιο έργο της εκτροπής της κυκλοφορίας, ώστε για αρκετές ώρες να πεζοδρομηθεί η Φρίξου Παπαχρηστίδη».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version