ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους λαμβάνουν στις γενικές συνελεύσεις οι αγρότες όλης της χώρας.

Στη Βόρεια Ελλάδα ,αγρότες επιστρέφουν στα χωράφια τους εν αναμονή των πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης . Αποχώρησαν από τα μπλόκα οι Σερραίοι αγρότες <<ο αγώνας δεν σταματάει αλλά παίρνει άλλη μορφή >>.<<Δεν κλείνουμε τα αυτιά μας ,εκκρεμεί συνάντηση του πρωθυπουργού με τους Θεσσαλούς >>είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης . Βαδίζοντας στα χνάρια των αγροτών ,οι μελισσοκόμοι από όλη σχεδόν τη χώρα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος . Αιτήματά τους, μεταξύ άλλων ,οι παράνομες ελληνοποιήσεις αλλά και το κόστος παραγωγής που έχει γίνει δυσβάσταχτο .

Οι Θεσσαλοί αγρότες στον κόμβο του Πλατύκαμπου πήραν την απόφαση να παραμείνουν και να συνεχίσουν με παράλληλες δράσεις σε συντονισμό και με τα υπόλοιπα μπλόκα στα οποία οι αγρότες θα αποφασίσουν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους .

Σε ό,τι αφορά τους Θεσσαλούς αγρότες και την συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό ,για την επόμενη μέρα στη Θεσσαλία ,φαίνεται ότι θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο να γίνει και μία Πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες ενέργειές τους .

Γιάννης Γ.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version