ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Κομοτηνή | Με ρωσικό “Μακάρωβ” η εκτέλεση του άτυχου άνδρα

«Ήταν καθαρή εκτέλεση» είπε ο ιατροδικαστής αμέσως μετά το πέρας της νεκροψίας στον άτυχο άνδρα που δολοφονήθηκε στην Κομοτηνή πριν δύο μέρες.

Σύμφωνα με τη Ροή news, που μίλησε με τον Προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Νίκο Κιφνίδη για τα αποτελέσματα της, σε σχετικό δημοσίευμα αναφέρει: 

“Το θύμα φέρει 5 τραύματα εκ των οποίων το ένα ,στο μηρό ,διαμπερές .Οι βολές σύμφωνα με τον ίδιο έγιναν από πολύ μικρή απόσταση ,περίπου στο ένα μέτρο και από δεξιά. Φαίνεται ότι ο δράστης ή οι δράστες, είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα το οποίο μόλις εμφανίστηκε δέχθηκε καταιγισμό πυροβολισμών και έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν προέκυψαν ίχνη πάλης .

Για την δολοφονία χρησιμοποιήθηκε πιστόλι Μακάρωβ των 9 χιλιοστών όπως μαρτυρούν οι βολίδες οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο .

Μία σφαίρα έπληξε τον άτυχο 56χρονο στο λαιμό ,ενώ οι άλλες στο θώρακα ,την κοιλιά και το πόδι .Ως αιτία θανάτου φέρεται η εσωτερική αιμορραγία από το πλήγμα  ζωτικών οργάνων “.

Σημειώνεται πως μέχρι και σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αφού βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη η προσπάθεια σύλληψης του ή των δραστών.

evrospress

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version