ΠΟΛΙΤΙΚΑ

KKE(μ-λ): Δύο υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος από την Καβάλα

Πλησιάζουν οι εκλογές στις 21 Μαϊου 2023 , και φαίνεται πως βασικό στόχο το κόμμα έχει το “Για να ζήσουμε πρέπει να αγωνιστούμε”. Ωστόσο ο Νομός Καβάλας συμμετέχει στο κόμμα με δυο υποψήφιους βουλευτές.

Το ΚΚΕ(μ-λ) ,δείχνει να προβληματίζεται από γεγονότα που διαδραματίζονται καθημερινά στον κόσμο και έχει θέσει νέους στόχους ως κόμμα. Σε ένα κόσμο, όπου οι πολεμικές συγκρούσεις τείνουν να αυξάνονται, επηρεάζονται οι εργαζόμενες-λαϊκές μάζες, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τα μέλη του κόμματος και επιδιώκει, λειτουργώντας πάντοντε για το συμφέρον του πολίτη και για τα δικαιώματα του, να εναντιωθεί στην υπάρχουσα καπιταλιστική και ιμπεριαλιστική ιδεολογία. Απώτερος στόχος, είναι να εξασφαλιστεί ένας απλός τρόπος ζωής γεμάτος από ειρήνη και χωρίς καταπάτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων, όπου ο λαός θα είναι αρχηγός του τόπου του ,υπό τα πλαίσια λειτουργίας μιας σοσιαλιστικής κοινωνίας.

ΤΟ ΚΚΕ(μ-λ), εκφράζει την συμπαράσταση του στον πολίτη και θέτει στόχο να μπορέσει να δείξει στον λαό της χώρας τα πραγματικά κίνητρα που υπάρχουν πίσω από την εκμετάλλευση του συστήματος. Να δράσει κατά, για να εξαλείψει την φτώχεια, την τρομοκρατία και καθετί φασιστικό.

Οργή εκδηλώνεται επίσης, για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, και επιθυμεί να ενθαρρύνει την νεολαία να παλεύει και να αγωνίζεται, για να έχει νίκες και να μην βρίσκεται στο αδιέξοδο. Να διεκδικούν τα δικαιώματα και τα “θέλω” τους.

Στις επικείμενες εκλογές, το κόμμα ΚΚΕ(μ-λ), συμμετέχει με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, ο Νομός Καβάλας έχει την συμμετοχή δύο υποψηφίων βουλευτών:

  • κα Αντιγόνη Βραχνάκη του Μιχαήλ
  • κ. Νικόλαος Ματσούκας του Γεωργίου

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version