Quantcast
Connect with us

ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός | Στην κατάψυξη η χώρα, τσουχτερό κρύο, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι

image_print

Στον πάγο για δεύτερη μέρα βρίσκεται η χώρα μας λόγω της κακοκαιρίας που είναι σε εξέλιξη από την Τετάρτη.

Προβλήματα εντοπίζονται στα ορεινά δίκτυα της Βόρειας Ελλάδας και στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Αρκετοί δρόμοι έκλεισαν λόγω χιονιού ή καθιζήσεων, ενώ τα πλοία έμειναν δεμένα σε λιμάνια λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Σε πολλές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα αποφασίστηκε τα σχολεία να μείνουν κλειστά σήμερα Πέμπτη, εξαιτίας του παγετού από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ριπές ανέμου 164 χλμ την ώρα

Πολύ θυελλώδεις άνεμοι πνέουν στα πελάγη από χθες Τετάρτη 05/02, με αποτέλεσμα την απαγόρευση απόπλου από πολλά λιμάνια της χώρας.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr που κατέγραψαν τις ισχυρότερες ριπές έως τις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Παξιμάδα Καρύστου στις 10:50 καταγράφηκε ριπή που έφτανε τα 164 χλμ/ώρα.

 

 

Μέχρι 18 βαθμούς η πτώση της θερμοκρασίας σε 24 ώρες στη Βόρεια Ελλάδα

Κατακόρυφη πτώση σημείωσε η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζεται η διαφορά μεταξύ της μέγιστης θερμοκρασίας της Τρίτης 04/02 και της θερμοκρασίας που καταγράφηκε την ίδια ώρα την Τετάρτη 05/02, σε διάφορες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Φλώρινας όπου η θερμοκρασία έπεσε κατά 18 βαθμούς. Όπως φαίνεται μεγαλύτερες πτώσεις καταγράφηκαν στη Δυτική Μακεδονία, ενώ στο σύνολο σχεδόν της βόρειας χώρας η πτώση ξεπέρασε τους 10 βαθμούς.

 

 

Το βράδυ έπεφτε πυκνό χιόνι στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, όπου το έστρωσε αρκετά γρήγορα.

Στην Φλώρινα οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται και μάλιστα εκεί υπάρχουν τα περισσότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, καθώς ακόμη και μέσα στην πόλη, τα αυτοκίνητα πρέπει να κινούνται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Για δεύτερη ημέρα χιονίζει στον νομό, ενώ πολλά σχολεία θα μείνουν κλειστά και σήμερα στην περιοχή.

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη 6.02.2020

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ σήμερα Πέμπτη περιμένουμε τοπικές βροχές ή χιονόνερο, σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια και χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα κεντρικά και βόρεια.

Τα φαινόμενα στα ανατολικά και νότια θα είναι κατά τόπους έντονα, όμως από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και στα βορειοδυτικά θα σταματήσουν. Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά κυρίως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Αττική
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά και βαθμιαία σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα).
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 07 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι μέχρι νωρίς το απόγευμα.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 05 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο ή χιόνι. Οι χιονοπτώσεις θα είναι πρόσκαιρα κατα τόπους πυκνές, όμως από το μεσημέρι σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη, κατά τόπους θα σημειωθεί ολικός παγετός.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και από το απόγευμα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 με 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά – ημιορεινά, σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας καθώς και σε περιοχές της κεντρικής-ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 200-400 μέτρα). Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους έντονα, βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Κρήτης.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 6 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες. Χιόνια θα πεσουν αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 6 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Παρασκευή

Στη δυτική χώρα και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στην Κρήτη
και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες.

Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της κεντρικής
χώρας και από το απόγευμα της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια όπου κατά τόπους θα είναι ισχυρός.

2 Comments

Απάντηση

ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και πτώση έως 10 βαθμούς – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Σκούρα σύννεφα καταιγίδας πάνω από ελληνική πόλη με έντονη βροχόπτωση και κεραυνούς
image_print

Από τον καύσωνα στις καταιγίδες

Ραγδαία μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός μετά το πρόσφατο κύμα καύσωνα, με κύρια χαρακτηριστικά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, τις ισχυρές καταιγίδες και τις πιθανές χαλαζοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, η Παρασκευή αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη ημέρα της μεταβολής, καθώς η σύγκρουση ψυχρότερων αερίων μαζών από τα Βαλκάνια με τις θερμές αέριες μάζες που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες αναμένεται να προκαλέσει έντονη ατμοσφαιρική αστάθεια.

Έντονα φαινόμενα με χαλάζι και ισχυρές καταιγίδες

Η αλλαγή του καιρού αναμένεται να συνοδευτεί από:

  • Ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
  • Τοπικές χαλαζοπτώσεις.
  • Πιθανές θυελλώδεις ριπές ανέμου.
  • Πτώση της θερμοκρασίας κατά 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Τα φαινόμενα εκτιμάται ότι θα εκδηλωθούν κυρίως από τις μεσημβρινές έως τις βραδινές ώρες, επηρεάζοντας μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας αλλά και το Βόρειο Αιγαίο.

Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη πιθανότητα έντονων φαινομένων

Σύμφωνα με την πρόγνωση, αυξημένη πιθανότητα για έντονες καταιγίδες παρουσιάζουν:

  • Κεντρική Μακεδονία, κυρίως τα παράκτια τμήματα, όπου δεν αποκλείονται μπουρίνια και υδροστρόβιλοι.
  • Θεσσαλία.
  • Εύβοια.
  • Σποράδες.

Καταιγίδες αναμένονται επίσης σε περιοχές από τη Λαμία και βορειότερα, ενώ κατά τόπους φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν και την Αττική.

Η πρόγνωση για σήμερα

Για σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές, με τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενδέχεται να δώσουν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή υποχώρηση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις, φτάνοντας τοπικά τα 6 μποφόρ στα Δωδεκάνησα.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Παρά την αλλαγή του καιρού, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας διατηρεί σε κατηγορία κινδύνου 4 (πολύ υψηλή) τις εξής περιοχές:

  • Περιφέρεια Αττικής.
  • Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας.
  • Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Οι αρμόδιες αρχές καλούν τους πολίτες να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και να αποφεύγουν ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές του Κιλκίς

Λόγω των δυσμενών πυρομετεωρολογικών συνθηκών, τέθηκε σε ισχύ απαγόρευση διέλευσης και κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες δασικές και περιαστικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Το μέτρο ισχύει από τις 07:30 έως τις 21:00 και αφορά, μεταξύ άλλων, τον Λόφο Ηρώων, τον Λόφο Αγίου Γεωργίου, το Δάσος «Χιλίων Δέντρων», το Δημοτικό Αλσύλλιο Αξιούπολης και την περιοχή των Καταρρακτών Σκρα. Για τους παραβάτες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Continue Reading

ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα: Ο Θεόδωρος Κολυδάς εξηγεί γιατί οι καταιγίδες ήταν τόσο έντονες

Ισχυρή καταιγίδα με πυκνά σύννεφα και πτώσεις δέντρων στη Δράμα μετά την κακοκαιρία
image_print

Η εξήγηση Κολυδά για τις ισχυρές καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα

Απαντήσεις για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Βόρεια Ελλάδα έδωσε ο μετεωρολόγος και πρώην διευθυντής της ΕΜΥ, Θεόδωρος Κολυδάς, αναλύοντας τους μηχανισμούς που οδήγησαν στην εκρηκτική ανάπτυξη των καταιγίδων.

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα σε αρκετές περιοχές, με τη Δράμα να καταγράφει τις σημαντικότερες επιπτώσεις, κυρίως από πτώσεις δέντρων και ισχυρές ριπές ανέμου.

Πώς δημιουργήθηκαν τα έντονα φαινόμενα

Όπως εξηγεί ο κ. Κολυδάς, οι δορυφορικές εικόνες έδειξαν την ταχεία ανάπτυξη ισχυρών καταιγιδοφόρων νεφών, τα οποία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησαν μεγάλη κατακόρυφη ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, το θερμό και υγρό περιβάλλον κοντά στην επιφάνεια του εδάφους, σε συνδυασμό με την παρουσία ψυχρότερων αέριων μαζών σε μεγαλύτερα ύψη, ενίσχυσε σημαντικά την ατμοσφαιρική αστάθεια. Παράλληλα, οι μεταβολές στη διεύθυνση και την ένταση του ανέμου με το ύψος συνέβαλαν στην οργάνωση και τη διατήρηση των καταιγίδων.

Καθοδικά ρεύματα πίσω από τις ζημιές

Ο Θεόδωρος Κολυδάς επισημαίνει ότι το πιο καταστροφικό χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας δεν ήταν μόνο η έντονη βροχόπτωση, αλλά κυρίως τα ισχυρά καθοδικά ρεύματα αέρα (downbursts).

Όπως αναφέρει, ο ψυχρός αέρας από τα ανώτερα τμήματα των καταιγίδων κατέρρευσε προς το έδαφος και εξαπλώθηκε με μεγάλη ταχύτητα, προκαλώντας θυελλώδεις ριπές ανέμου.

Το φαινόμενο αυτό μπορεί να εξηγήσει τις πτώσεις δέντρων και στύλων, τη μεταφορά αντικειμένων και τις διακοπές ηλεκτροδότησης που σημειώθηκαν σε αρκετές περιοχές.

Δεν επιβεβαιώνεται ακόμη η ύπαρξη υπερκαταιγίδας

Ο πρώην διευθυντής της ΕΜΥ σημειώνει ότι, παρότι έχει γίνει λόγος για πιθανή «υπερκαταιγίδα» (supercell), ένας τέτοιος χαρακτηρισμός δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί μόνο από τις δορυφορικές εικόνες.

Όπως διευκρινίζει, απαιτούνται δεδομένα από μετεωρολογικά ραντάρ που να αποδεικνύουν την ύπαρξη επίμονης περιστροφής στο ανοδικό ρεύμα της καταιγίδας. Ωστόσο, τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ένα ιδιαίτερα οργανωμένο και ισχυρό καταιγιδοφόρο σύστημα, με πολύ ψυχρές νεφικές κορυφές, έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης καταστροφικών ριπών ανέμου.

Προβλήματα στη Δράμα

Η κακοκαιρία προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στη Δράμα και στις γύρω περιοχές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δέχθηκε συνολικά 41 κλήσεις για περιστατικά που σχετίζονταν με τους ισχυρούς ανέμους και τις βροχοπτώσεις.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 22 κοπές δέντρων και 6 απομακρύνσεις αντικειμένων, ενώ οι Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς ο Θεόδωρος Κολυδάς εκτιμά ότι ανάλογα έντονα φαινόμενα δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν εκ νέου την Τετάρτη και την Παρασκευή.

DNews Widget
Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για τον καύσωνα: Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία την Τετάρτη

Θερμόμετρο σε υψηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του κύματος καύσωνα στην Ελλάδα
image_print

Σε συνθήκες έντονου καύσωνα θα παραμείνει η χώρα την Τετάρτη 22 Ιουλίου, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει έκτακτο δελτίο καιρού και πορτοκαλί προειδοποίηση για πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Το θερμό κύμα αναμένεται να κορυφωθεί κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα, με τις υψηλότερες τιμές να καταγράφονται στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην ανατολική Πελοπόννησο.

Πού θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο, οι μέγιστες θερμοκρασίες της Τετάρτης προβλέπεται να φτάσουν:

  • Στη Θεσσαλία τους 41 με 42 βαθμούς και τοπικά τους 43 βαθμούς Κελσίου.
  • Στην ανατολική Στερεά τους 41 με 42 βαθμούς.
  • Στην Αττική τους 40 με 41 βαθμούς.
  • Στην ανατολική Πελοπόννησο τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου.

Η ΕΜΥ έχει γνωστοποιήσει ότι το έκτακτο δελτίο θα επικαιροποιηθεί το πρωί της Τετάρτης, με βάση τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα.

Σκόνη και ενίσχυση των ανέμων

Το ιδιαίτερα θερμό σκηνικό θα συνοδεύεται από μεταφορά αφρικανικής σκόνης, με τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις να αναμένονται στα δυτικά και κεντρικά τμήματα, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στα νησιά του νοτίου Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Από το απόγευμα αναμένεται ενίσχυση των βόρειων και βορειοδυτικών ανέμων στις Κυκλάδες και στο βόρειο Αιγαίο.

Πιθανότητα καταιγίδων στη Μακεδονία και τη Θράκη

Παρά τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά.

Βροχές και καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, καθώς και στη Θράκη. Σε ορισμένες περιοχές δεν αποκλείεται να σημειωθούν και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Στους 41,4 βαθμούς η υψηλότερη θερμοκρασία της Τρίτης

Η θερμοκρασία έφτασε την Τρίτη 21 Ιουλίου στους 41,4 βαθμούς Κελσίου στην Ωλένη Ηλείας, σύμφωνα με το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Συνολικά, 18 σταθμοί κατέγραψαν θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών, ενώ σε 167 σταθμούς ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 37 βαθμούς.

Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν την έκθεση στον ήλιο κατά τις θερμότερες ώρες της ημέρας, να καταναλώνουν αρκετό νερό και να περιορίζουν τις έντονες σωματικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα όταν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Διευκρίνιση: Η αναφορά σε θερμοκρασία 52 βαθμών στο αρχικό κείμενο αποτελεί προφανές τυπογραφικό λάθος. Η πρόγνωση κάνει λόγο για 41 έως 42 βαθμούς στην ανατολική Στερεά και στην ανατολική Πελοπόννησο.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en