Quantcast
Connect with us

ΕΡΓΑΣΙΑ

Καβάλα | Ζητείται νέος για εργασία

Ζητείται νέος εως 30 ετών για εργασία στο συνεργείο ελαστικών του Στέφανου Κιουτσουκούστα στην Άσπρη Άμμο Καβάλα. Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail elastikaltd@gmail.com

Click to comment

Απάντηση

ΕΡΓΑΣΙΑ

Νέα προκήρυξη για πάνω από 80 μόνιμους στον ΑΔΜΗΕ

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας – ΑΔΜΗΕ ΑΕ ανακοίνωσε 87 νέες θέσεις εργασίας, μέσα από την έκδοση νέας προκήρυξης για προσλήψεις προσωπικού σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα οι θέσεις στον ΑΔΜΗΕ αφορούν στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 87 θέσεων μόνιμου προσωπικού «Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης». Οι προσλήψεις πρόκειται να υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινά την Τετάρτη 20 Μαρτίου και λήγει την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024.

  • Οι θέσεις εργασίας στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας – ΑΔΜΗΕ ΑΕ
  • ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (38 θέσεις)
  • ΤΕ Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (18 θέσεις)
  • ΔΕ Ηλεκτρολόγοι Σταθμών – Υποσταθμών και ΔΕ Ηλεκτρολόγοι Δικτύων (31 θέσεις)

 Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο Κεφάλαιο Α’ και στο Κεφάλαιο Β’ της προκήρυξης, πρέπει:

Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην εταιρεία ΑΔΜΗΕ ΑΕ αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ο χρόνος υποβολής των αιτήσεων ορίζεται κατ’ ελάχιστον, σε 15 ημέρες από τη δημοσίευση της προκήρυξης.

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες συμπλήρωσης – τρόπου υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών που αναφέρονται στο κεφάλαιο Η’ της

Κάθε υποψήφιος επιτρέπεται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και μέχρι του συνολικού αριθμού των θέσεων, μίας μόνο ειδικότητας απασχόλησης και μίας μόνο Κατηγορίας Εκπαίδευσης Προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε.). Στην ηλεκτρονική αίτησή ο υποψήφιος θα υποβάλει με σειρά προτίμησης τις θέσεις για τις θέσεις στις οποίες επιθυμεί να προσληφθεί. H υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση στην αίτηση θέσεων διαφορετικών Κατηγοριών Εκπαίδευσης προσωπικού ή ειδικοτήτων απασχόλησης, συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία έχει ως ακολούθως:

Αρχίζει στις 20 Μαρτίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. και λήγει στις 03 Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:59 μ.μ. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στην εταιρεία ΑΔΜΗΕ ΑΕ.

Τα απαραίτητα προσόντα

1. Η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

2. Η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή

Για όλες τις θέσεις της προκήρυξης απαραίτητο προσόν είναι η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Πηγή: ethnos.gr/

Continue Reading

ΕΡΓΑΣΙΑ

Προκηρύσσονται 704 θέσεις ειδικευμένων γιατρών σε νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προσωπικού των υγειονομικών δομών σε όλη τη χώρα, υπεγράφη χθες, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2024, η απόφαση για την προκήρυξη 704 θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. επί θητεία, διαφόρων βαθμών και ειδικοτήτων.

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των νοσοκομείων, τόσο σε ιατρικό όσο και σε νοσηλευτικό προσωπικό, αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα. Όπως έχουμε ήδη εξαγγείλει, το 2024 θα γίνουν συνολικά 6.500 προκηρύξεις μόνιμων θέσεων υγειονομικού προσωπικού. Στόχος μας είναι οι προκηρύξεις αυτές να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς αλλά και με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του ΕΣΥ. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσουμε την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και την αντιμετώπιση δυσλειτουργιών σε τμήματα και κλινικές ανά τη χώρα».

Ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους δήλωσε: «Πιστοί στις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενισχύουμε το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΣΥ με νέες προσκλήσεις και κίνητρα. Τόσο οι 704 νέες θέσεις ειδικευμένων ιατρών, όσο και οι 2.145 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού που προκηρύξαμε την προηγούμενη εβδομάδα, θα δώσουν νέα δυναμική στα νοσοκομεία μας. Συνεχίζουμε με επιμονή και αφοσίωση τις μεταρρυθμίσεις μας στον τομέα της υγείας με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας μέσα από ένα πιο αποτελεσματικό και πιο δυνατό ΕΣΥ».

Η Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν-Βενετία Βιλδιρίδη δήλωσε: «Όπως και με τις θέσεις του νοσηλευτικού προσωπικού, για την ορθολογική και αποτελεσματική κατανομή των θέσεων ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, ζητήθηκαν και αξιολογήθηκαν τα αιτήματα των νοσοκομείων, με βάση τις ελλείψεις και τις ανάγκες τους, αλλά και το σύνολο των υπηρετούντων ιατρών, μόνιμων και επικουρικών στις οικείες ειδικότητες. Ασφαλώς και για την προτεραιοποίηση των αιτημάτων συνεκτιμήθηκαν και λειτουργικοί δείκτες, όπως η πληρότητα των τμημάτων, ο αριθμός των εισαγωγών και ο ΜΟ ημερών νοσηλείας».

Εντός των επόμενων ημερών, θα προκηρυχθούν περίπου 100 θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. διαφόρων ειδικοτήτων στον βαθμό του Συντονιστή Διευθυντή.

Πηγή: Newsbeast.gr

Continue Reading

ΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΥΠΑ | Δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και τον Μάρτιο

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διαδικτυακά e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη στην αγορά εργασίας από εξειδικευμένα στελέχη, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) συνεχίζει τη δράση τον Μάρτιο του 2024 με 21 νέα εργαστήρια.

Όλοι όσοι αναζητούν ή θέλουν να αλλάξουν εργασία έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εργαστήρια στις εξής θεματικές ενότητες:

– Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;

– Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μία συνέντευξη;

– Ποια είναι τα βήματα για μία επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;

– Πώς να δημιουργήσω ένα επιχειρηματικό σχέδιο;

– Τα κοινωνικά δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από την Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2024, στη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/workshops.

Στο κάθε εργαστήριο, διάρκειας δύο ωρών, υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή, μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων ανά εργαστήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε παραπάνω από ένα εργαστήρια, εφόσον το επιθυμούν.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να προετοιμαστούν για την ταχύτερη και αποτελεσματική ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες ενημερώνονται και ενεργοποιούνται στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή/και μπορούν να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους, μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, της προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις και της κατάλληλης χρήσης των μέσων επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: protothema.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en