Quantcast
Connect with us

ΝΕΣΤΟΣ

Καβάλα: Σύγχρονο ασθενοφόρο στην υπηρεσία του Δήμου Νέστου

Ένα σύγχρονο νέο ασθενοφόρο παρέλαβαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Νέστου το οποίο προορίζεται να βοηθήσει όσους από τους δημότες χρειάζονται μετά τη νοσηλεία τους, με τη λήψη του εξιτήριου, ασφαλή μεταφορά στις οικίες τους

Η υπηρεσία αυτή θα παρέχεται δωρεάν. «Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που συνέβαλαν για να πετύχει αυτό το έργο. Η προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας συνεχίζεται», αναφέρει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Χρυσούπολη | Δείτε την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Χρυσούπολη | Με επισημότητα η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την παρουσία της πολιτειακής, στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Χρυσούπολη με την φιλαρμονική του Δήμου Νέστου να δίνει τον πανηγυρικό ρυθμό.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου ενώ ακολούθησε και επιμνημόσυνη δέηση με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων,όπου ήταν παρατεταγμένες αντιπροσωπείες των σχολείων με τις σημαίες τους.

 

 

 

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Κέρδισαν τις εντυπώσεις στην Έκθεση Τουρισμού της Σόφιας οι Δήμοι Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου

Σημαντική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Holiday & Spa 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας 13 με 15 Μαρτίου, σημείωσαν οι Δήμοι Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου.

Το περίπτερο τους προσέλκυσε ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε μια σειρά από εποικοδομητικές συζητήσεις και συναντήσεις με επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής.

Επιπλέον, παραχωρήθηκαν συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης της αγοράς, ενισχύοντας τη φήμη της περιοχής στη βουλγαρική αγορά.

Πηγή: ertnews.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en