ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών

Η επίσκεψη του κου Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελου Τουρνά, στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καβάλας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2024.

Η επίσκεψη αυτή ακολούθησε σύσκεψη ευρείας κλίμακας στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που είχε προηγηθεί στην Κομοτηνή.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Επιθεωρητής Π.Υ. Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Π.Σ. Ευάγγελος Φαλάρας, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος Π.Σ. Θεόδωρος Κοσμίδης, καθώς και ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Κούτρας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Τουρνάς ενημερώθηκε για τη δομή και τη λειτουργία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Καβάλας, ακούσανε τα υφιστάμενα προβλήματα και τις ανάγκες των υπηρεσιών. Επίσης, αναφέρθηκε στις προπαρασκευαστικές ενέργειες ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου, στα χρηματοδοτικά προγράμματα που υλοποιούνται, και στην πρόσληψη νέων Πυροσβεστών που είναι σε εξέλιξη.

Ο κ. Τουρνάς έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες σε όλους τους παρευρισκόμενους σχετικά με την άσκηση του επιχειρησιακού έργου και εξέφρασε τη στήριξη και συμπαράστασή του σε όλους τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους του Νομού Καβάλας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version