Τηρώντας την παράδοση χθες, μια μέρα πριν την έναρξη της, αρκετοί ντόπιοι επαγγελματίες δήλωσαν συμμετοχή. Την τελευταία ώρα. Το Επιμελητήριο στο μέτρο του δυνατού, προσπάθησε να ικανοποιήσει τους περισσότερους.
Είναι περιττό να τονίσουμε ότι οι χώροι είναι όλοι γεμάτοι εκθέτες. Εκτός από τις Καβαλιώτικες εταιρίες ξεχωρίζουν οι ξένες αποστολές. Στην ουσία της η έκθεση είναι και Βαλκανική. Φέτος με περίπτερα ή αντιπροσωπείες θα είναι παρόντες στο γεγονός άνθρωποι της επιχειρηματικότητας από όλες τις Βαλκανικές χώρες.
Σημαντικό σημείο της υπόθεσης είναι η έκθεση να στηριχθεί και από τους επισκέπτες. Επιπλέον κίνητρο οι παράλληλες εκδηλώσεις, ειδικά οι μουσικές κάθε βράδυ. Δωρεάν και χωρίς εισιτήριο. Καλή έκθεση λοιπόν, καλή «KavalaExpo 2024».
