ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Καβάλα | Καταγγελία για παράνομες συγκεντρώσεις

Ακόμα ένα περιστατικό παραβίασης του νόμου περί απαγόρευσης συγκεντρώσεων πάνω από 10 άτομα, έγινε σήμερα γνωστό, από καταγγελία στο enanews.gr.
Το περιστατικό συνέβη στα φανάρια του ΟΑΕΔ όπου μία ομάδα περίπου 10 ατόμων, πιθανώς μεταναστών από το camp Ασημακοπούλου,  έπαιζαν ποδόσφαιρο αγνοώντας τα μέτρα και τις συστάσεις της κυβέρνησης.
Επίσης, οι μετανάστες του camp έχουν ανοίξει τρύπα σε συρματόπλεγμα ακριβώς απέναντι από το Ocean και διαπιστώθηκε ότι πηδάνε από εκείνο το σημείο ώστε να εισέλθουν και να εξέλθουν από το camp. Λογικά υπάρχει περιορισμός από την κεντρική πύλη και βρήκαν αυτό τον τρόπο, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν πολλά άτομα καθημερινά έξω.
Η συγκεκριμένη καταγγελία συνοδευόταν με φωτογραφία, στην οποία είναι εμφανές το σημείο, το οποίο μπορείτε να το διαπιστώσει ο καθένας.
Επίσης στην συγκεκριμένη καταγγελία κατοίκου αναφέρεται και ένα περιστατικό στο Περιγιάλι, όπου γονείς με παιδιά, διαταράσσουν τις ώρες κοινής ησυχίας, οι οποίοι συγκεντρώνονται με καρέκλες στα παγκάκια στην πλατεία ενάντια στα μέτρα του Υπουργείου Υγείας. 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version