ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Εκσυγχρονίζεται το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων

Η διακήρυξη του διαγωνισμού για το έργο “Εκσυγχρονισμός των υποδομών του Θερμαλιστικού Κέντρου Κρηνίδων Καβάλας” πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2022. Αυτό το έργο εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020”.

Το έργο προβλέπει τον εκσυγχρονισμό του Θερμαλιστικού Κέντρου με την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων ή την τροποποίηση/μετατροπή των υφιστάμενων. Ο στόχος είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του χώρου και η βελτίωση των υπηρεσιών προς τους χρήστες.

Οι μελέτες του έργου περιλαμβάνουν:

Κατασκευή δέκα (10) οικίσκων τουριστικής χρήσης, ένας εκ των οποίων θα εξυπηρετεί Α.με.Α., με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών διαμονής και τη φιλοξενία σε 12μηνη βάση.

Μετατροπή υφιστάμενων κτιρίων camping σε χώρους ατομικής πηλοθεραπείας και υδροθεραπείας.

Η υλοποίηση αυτών των δράσεων αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη και την τουριστική προσέλκυση της περιοχής, ενισχύοντας παράλληλα την προσφορά υπηρεσιών προς τους επισκέπτες.

Μετατροπή στεγάστρου εισόδου σε κλειστό χώρο αναμονής, προκειμένου να διευκολυνθεί η παραμονή των επισκεπτών σε όλες τις καιρικές συνθήκες με σκοπό την επέκταση της περιόδου λειτουργίας του Πηλοθεραπευτηρίου

Διακόσμηση – διαμόρφωση του υφιστάμενου εστιατορίου, για παροχή γευμάτων  στους επισκέπτες

Διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου και του χώρου λιμνών και πρασίνου, που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της αισθητικής αλλά και των όρων ασφάλειας

Υπαίθρια δεξαμενή υδροθεραπείας – υδρομασάζ (πισίνα)

Κατασκευή δύο, μικρού μεγέθους, ανοιχτών τεχνητών δεξαμενών ιαματικού νερού

Εγκατάσταση ποσιθεραπείας

– Εκσυγχρονισμός εξοπλισμού και επίπλωσης (ερμάρια spa κ.α.)

– Προϋπολογισμός 2.960.000 €

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version