Quantcast
Connect with us

ΔΡΑΜΑ

Καθημερινές επαφές του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Παπαδόπουλου και των υποψηφίων της παράταξης “Επανεκκίνηση για την Δράμα”

Συνεχίζονται σε καθημερινό επίπεδο οι επαφές του υπ. Δημάρχου Γιώργου Παπαδόπουλου και υποψηφίων της παράταξης Επανεκκίνηση για τη Δράμα με πολίτες σε όλο τον Δήμο Δράμας

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, επιβεβαιώνεται η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους συνδημότες τους ο Γιώργος Παπαδόπουλος και διαπιστώνεται η τεράστια
αποδοχή της πρότασης της παράταξης για την επόμενη ημέρα στον Δήμο μας.

Οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της Επανεκκίνησης, το οποίο απαντά με ολιστικό τρόπο στα μεγάλα προβλήματα και στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στον Δήμο Δράμας, ενώ παράλληλα λαμβάνουν ουσιαστικές απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Κάθε ημέρα τα πρωινά είναι αφιερωμένα στις επαφές με πολίτες στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης, ενώ τα απογεύματα πραγματοποιούνται αντίστοιχες επαφές στις κοινότητες του Δήμου.

Ο κύκλος των επίσημων συναντήσεων στις Κοινότητες του Δήμου Δράμας ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου από τον Μυλοπόταμο, μια κοινότητα με ιδιαίτερο
συμβολισμό για τον Γιώργο Παπαδόπουλο, καθώς αποτελεί τον τόπο καταγωγής και κατοικίας του.

Για ακόμη μια φορά, υπ. Δήμαρχος έγινε αποδέκτης ισχυρών μηνυμάτων αγάπης και στήριξης από τους συγχωριανούς, ενώ ο ίδιος, σε ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα μίλησε για την επανεκκίνηση του Μυλοποτάμου.

Μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο εκφράστηκαν εύλογοι προβληματισμοί από τους κατοίκους και υπήρξαν εύστοχες και ρεαλιστικές απαντήσεις από τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, θα συνεχιστούν οι επίσημες συναντήσεις του επικεφαλής και των υποψηφίων της Επανεκκίνησης σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου. Άμεσα και αδιαμεσολάβητα όλοι οι δημότες του Δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις θέσεις της παράταξης, έτσι ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι για όσα θα πραγματοποιηθούν, όταν η Επανεκκίνηση για τη Δράμα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου.

Γιατί ότι λέμε, ΙΣΧΥΕΙ! Επανεκκίνηση για τη Δράμα που μας αξίζει!

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Ένωση Κυριών Δράμας | Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες δράσεις «ViaDrama»

Ηχηρά μηνύματα κατά της βίας από μαθητές και σπουδαστές

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες δράσεις «ViaDrama» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών

Η Ένωση Κυριών Δράμας- Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου Δράμας, την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το 1Ο Επαγγελματικό Λύκειο διοργάνωσε την εκδήλωση, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της δραμινής κοινωνίας. Θέλοντας να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης προς όλες τις κακοποιημένες γυναίκες πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Δράμας, με τους συμμετέχοντες να φορούν σκούρα ρούχα και ένα κόκκινο χ στο στόμα, ως ένδειξη της σιωπής πολλών γυναικών, για την κακοποίηση τους. Το δικό τους μήνυμα έστειλαν και οι μαθητές του 3ου  και 4ου  Γενικού Λυκείου, του Γενικού Λυκείου Καλαμπακίου και του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Δράμας μέσα από την παρουσίαση των δικών τους προσωπικών έργων, την Παρασκευή στις 24 Νοεμβρίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με την παρουσία σημαντικών λειτουργών της εκπαίδευσης αλλά και της πολιτικής, οι μαθητές των παραπάνω λυκείων μετέδωσαν το μήνυμα της μηδενικής ανοχής στην βία, μέσα από βίντεο, ποιήματα ακόμα και διαδικτυακών εφαρμογών για την εξάλειψη της έμφυλης βίας στο διαδίκτυο. Η Κοσμήτορας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης  Χατζηφωτίου Σεβαστή παρουσίασε δυο από τα σημαντικότερα προγράμματα της Ένωσης Κυριών Δράμας Σ.Α.Φ., που σχετίζονται με την υποστήριξη των θυμάτων αλλά και την αντιμετώπιση φαινομένων βίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Δράμας κ. Αναστασία Τόλιου, ο Διευθυντής της Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Σπύρος Κιουλάνης, ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Δ/νσης Δράμας κ. Αναστάσιος Δραγουδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στέλιος Μελισσινός και άλλοι  υπηρεσιακοί παράγοντες. 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ | ΄΄ Η Φωνή της Δράμας ακούγεται παντού΄΄

Στο Συνέδριο  της  Ένωσης  Περιφερειών  Ελλάδας (ΕΝ.Π. Ε)  που έγινε στα  Γιάννενα,  ο  Αντιπεριφερειάρχης  της  Π.Ε. Δράμας   Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ  εκπροσώπησε  την  Περιφερειακή  Ενότητα  Δράμας και είχε  τη δυνατότητα να συναντήσει  και να συνομιλήσει με  την Υπουργό Εσωτερικών  Νίκη Κεραμέως  και  τον  Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο. Επίσης στο Συνέδριο  παρευρέθηκε  και μίλησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών  Νίκος Παπαθανάσης για το ρόλο των  Περιφερειών  στο νέο  ΕΣΠΑ  και  στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Στις συζητήσεις του με τους δύο Υπουργούς ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ  έθεσε μεταξύ άλλων τα εξής 3 θέματα: 

  1. Την επέκταση  του προγράμματος  «55-67,  12+12 μήνες» του   ΟΑΕΔ   που δίνει  μεγάλη  ανάσα  στο  πρόβλημα  της  υποστελέχωσης  των  ΟΤΑ  αλλά και  τη  δυνατότητα  εργασίας  σε  πολλούς  συμπολίτες  μας.   
  2. Την  πραγματοποίηση  συνεδριάσεων της  Οικονομικής Επιτροπής μέσω τηλεδιάσκεψης.
  3. Την αύξηση του προϋπολογισμού των ΤΟΕΒ με στόχο τη μεγαλύτερη αντιπλημμυρική θωράκιση των οικισμών και των καλλιεργειών με βάση τα νέα δεδομένα της κλιματικής αλλαγής.

-Σημαντική ήταν και η συνάντησή του με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και  Οικογένειας, Βουλευτή Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, σε σχέση με τα θέματα των πολυτέκνων και των τριτέκνων.

Επίσης στη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη  Κεντρικής  Μακεδονίας και  Πρόεδρο  της ΕΝ.Π.Ε. Απόστολο Τζιτζικώστα  επιβεβαιώθηκε η ανάγκη  διατήρησης της επικοινωνίας τους  σε προσωπικό και  πολιτικό επίπεδο.

Θερμές  ευχαριστίες οφείλονται  στον Περιφερειάρχη  Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη  για την άψογη  διοργάνωση του Συνεδρίου, αλλά  και  την ζεστή  φιλοξενία

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο Συνέδριο της ΕΝ.Π.Ε. ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ δήλωσε: ΄΄Κοινός στόχος όλων η συμμετοχή της ΕΝ.Π.Ε στην επικείμενη Συνταγματική Αναθεώρηση και το πέρασμα από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση με ξεκάθαρη διάκριση των αρμοδιοτήτων και ενίσχυση των οικονομικών πόρων΄΄.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης σε οικισμό της Δράμας

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, μέλη συμμορίας.

Εξιχνιάσθηκε άμεσα έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε χθες (24-11-2023) το μεσημέρι σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, σε οικισμό της Δράμας.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε περιοχές της Δράμας, από τους παραπάνω αστυνομικούς δύο αλλοδαποί – μέλη συμμορίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης και περί όπλων. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς της που αναζητούνται.

Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης, προσποιούμενος τον ιατρό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ανωτέρω ημεδαπή σε οικισμό της Δράμας  και με το πρόσχημα ότι η κόρη της έχει τραυματισθεί και χρειάζεται άμεση πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης, κατάφερε να την πείσει  να παραδώσει στους αλλοδαπούς συνεργούς του το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ. 

Έπειτα από καταγγελία του περιστατικού πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν οι ανωτέρω δράστες να μεταβαίνουν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο έξωθεν της οικίας της παθούσας και να αποβιβάζεται ο ένας δράστης  παραλαμβάνοντας τα συμφωνηθέντα χρήματα τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο τους, ενώ σημειώνεται ότι κατά σύλληψη του αντιστάθηκε σθεναρά. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του ανωτέρου οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ρόπαλο, δύο πτυσσόμενοι σουγιάδες και μία μεταλλική σιδερογροθιά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, για την ταυτοποίηση των συνεργών της και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: