Quantcast
Connect with us

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Κατάρρευση κτηρίου στο Μανχάταν – Αναφορές για εγκλωβισμένους

Μεγάλη η κινητοποίηση των αρχών

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση των αρχών στη Νέα Υόρκη μετά την κατάρρευση κτηρίου και τις αναφορές για εγκλωβισμένους στα ερείπια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το δίκτυο CBS, πρόκειται για ιδιωτικό χώρο στάθμευσης οχημάτων, που βρίσκεται επί της οδού Αν στο Μανχάταν

Η κατάρρευση σημειώθηκε γύρω στις 16:00 (τοπική ώρα, 23:00 ώρα Ελλάδος) και τα αίτια παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Σεισμός τώρα στην Ηλεία

Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις 10 χλμ

 

Σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, στις 6:52 στην Ηλεία και συγκεκριμένα 28 χλμ νότια-νοτιοδυτικά του Πύργου. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10 χλμ.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο υπολόγισε τον σεισμό στα 4 Ρίχτερ, 22 χλμ νότια-νοτιοδυτικά του Πύργου, με εστιακό βάθος στα 10 χλμ.

newsbeast

Continue Reading

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Εφιαλτικές εικόνες από το κτύπημα του Εγκέλαδου στην Τουρκία

Νέο βίντεο που σοκάρει από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία: Κτίριο διαλύεται και μετατρέπεται σε… σκόνη

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες, όμως οι εφιαλτικές εικόνες από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία εξακολουθούν να προκαλούν σοκ.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέο βίντεο από τη στιγμή που κτυπά ο Εγκέλαδος τη γειτονική χώρα, αυτή τη φορά από κάμερα που βρισκόταν στο εσωτερικό ενός κτιρίου.

Με το ξέσπασμα του σεισμού, το κτίριο αρχίζει να διαλύεται και να μετατρέπεται σε… σκόνη.

Continue Reading

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Οικονόμου | Επιμονή στη ρήξη με τις εστίες που γέννησαν την τραγωδία των Τεμπών

Σε συνέντευξης του ο Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου,στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Αυτιά, τόνισε μεταξύ άλλων για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών.

“Η τραγωδία των Τεμπών με την τραγική διάσταση της απώλειας των συμπολιτών μας, τόσο νέων παιδιών, τον πόνο των συγγενών, δημιούργησε θυμό, αγανάκτηση, οργή και εν τέλει ένα φοβερό ταρακούνημα στη σκέψη πάρα πολλών συμπολιτών μας. Ήταν απολύτως φυσιολογικό αυτό.

Η τραγωδία αυτή συνέβη με εμάς στο τιμόνι της χώρας και η κοινωνία, που έχει μάθει και την έχουμε συνηθίσει σε πολύ υψηλές απαιτήσεις, έχει ερωτηματικά, έχει αμφιβολίες. Είναι στο δικό μας χέρι να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη αυτών των πολιτών με ειλικρίνεια, με επιμονή στη λογική, χωρίς καμία συγκάλυψη για την τραγωδία, με σχέδιο για την επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων, με την ανασυγκρότησή τους συνολικά, αλλά και με συνέπεια και ακόμη μεγαλύτερη επιμονή στη ρήξη με τις εστίες που γέννησαν την τραγωδία των Τεμπών.

Είναι στο χέρι μας με τη στάση μας απέναντι και σ’ αυτό το ζήτημα, αλλά και με τη συνέχιση της πολιτικής μας. Έχουμε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην ελληνική κοινωνία. Είμαστε ειλικρινείς, βαθιά στεναχωρημένοι, αναλάβαμε τις ευθύνες μας. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει και ό, τι χρειάζεται. Με σεμνότητα και αυτοπεποίθηση, αυτό που λέμε στην ελληνική κοινωνία είναι ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, να μαχόμαστε για να αφήσουμε πίσω την Ελλάδα του χθες, που μας πληγώνει και να αναδεικνύουμε ότι όλα αυτά, που πετύχαμε μαζί με την ελληνική κοινωνία από το 2019 μέχρι σήμερα δεν πρέπει μονοκονδυλιά να διαγραφούν, ούτε πρέπει να ανακοπεί αυτή η πορεία της χώρας προς τα εμπρός.

Ό,τι στοιχείο έρχεται στο φως της δημοσιότητας είτε από δημοσιογραφική έρευνα, είτε από την έρευνα της Επιτροπής και πολύ περισσότερο από τη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα αξιολογηθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη, έτσι ώστε σε όλα τα επίπεδα, όπου απαιτείται, να καταλογιστούν οι ευθύνες και να αποδοθούν δίκαια σε αυτούς που διέπραξαν αυτά που διέπραξαν ή σε όσους δεν έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν, με αποτέλεσμα να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε.

Από την πρώτη στιγμή, είπαμε ότι οποιοσδήποτε έχει να εισφέρει στον δημόσιο διάλογο, οποιοσδήποτε διαχειρίστηκε ζητήματα και υποθέσεις που αφορούν στο δυστύχημα των Τεμπών, οφείλει να απαντήσει σε ερωτήσεις, να καταθέσει την άποψή του με διαφάνεια, να δώσει λόγο στον ελληνικό λαό. Εμείς δεν κρυφτήκαμε ούτε στιγμή πίσω από το δάχτυλό μας, δεν είπαμε ότι φταίνε μόνο οι προηγούμενοι και οι επόμενοι και όχι εμείς. Δεν εξαφανίσαμε κανένα πολιτικό μας στέλεχος που είχε εμπλοκή ή ανάμειξη με τον οποιοδήποτε τρόπο στη διοίκηση του Υπουργείου ή του Οργανισμού ή οπουδήποτε.

Η αλήθεια θα απαντήσει και στα ψέματα και στις συκοφαντίες και στις υπερβολές. Είναι αυτό που απαιτεί η κοινωνία. Το ελάχιστο που οφείλουμε στους ανθρώπους που έφυγαν και το καθήκον μας είναι να κινηθούμε προς την κατεύθυνση αυτού που είπε ο Πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή: Ποτέ ξανά. Να μην ξανασυμβεί τέτοιου είδους τραγικό περιστατικό.”

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en