ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κ. Μητσοτάκης | «Θα προσλάβουμε 400 συνοριοφύλακες»

Στην πρόσληψη 400 συνοριοφυλάκων ως ένα ακόμη μέτρο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού/προσφυγικού ζητήματος προσανατολίζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές εκτός από την πεποίθηση του πρωθυπουργού πώς «θα γίνουν πολύ πιο αυστηροί οι έλεγχοι στα σύνορα».

«Χαίρονται» οι συνοριοφύλακες του Έβρου
«Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου χαιρετίζει την ευεργετική εξαγγελία του κ. Πρωθυπουργού για την άμεση πρόσληψη 400 νέων Συνοριακών Φυλάκων στο Ν. Έβρο, προκειμένου να θωρακιστούν τα χερσαία σύνορα της Χώρας μας και να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας της κοινωνίας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου.

Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται ακόμα ότι «η απόφαση αυτή αποτελεί τη δικαίωση του θεσμού του Συνοριακού Φύλακα και του πετυχημένου, πολυετή έργου των Συνοριακών Φυλάκων στη φύλαξη των συνόρων και στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Καθώς και ηθική δικαίωση των προσπαθειών της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. και της Ένωσή μας, ως της μοναδικής πρωτοβάθμιας ένωσης, που ζητούσε επιτακτικά την πρόσληψη νέων Συνοριακών Φυλάκων στο Ν. Έβρο, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version