ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Kαταβολή Κρατικής Ενίσχυσης 3,91 ευρώ ανα ζώο στους αιγοπροβατοτρόφους

Κατόπιν σχετικής πληροφόρησης που είχε από ιθύνοντες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τρόφιμων, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους αιγοπροβατοτρόφους πως από σήμερα Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020, ξεκινά σταδιακά η πληρωμή της κρατικής ενίσχυσης με 3,91 ευρώ ανά ζώο λόγω της πανδημίας, όπως είχε διεμηνυθεί από το Υπουργείο το προηγούμενο διάστημα.

Η πληρωμή της κρατικής ενίσχυσης στους αιγοπροβατοτρόφους της Π.Ε. Καβάλας έρχεται σε ικανοποίηση ενός από τα βασικά αιτήματα που είχε θέσει ο Βουλευτής στην ατζέντα του κατά τις επιμέρους συναντήσεις του με τον Υπουργό κ. Βορίδη ήδη από τις αρχές Απριλίου.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Ο Υπουργός και η Κυβέρνηση μας αποδεικνύουν για άλλη μια φορά εμπράκτως τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας εν μέσω της πανδημίας, η οποία δημιούργησε και δημιουργεί πολύ δύσκολα προβλήματα. Ευχαριστώ τον Υπουργό και το επιτελείο του. Οι προσπάθειες μου για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εκπροσώπηση της Π.Ε. Καβάλας συνεχίζονται!».

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version