Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

Συνέντευξη τύπου για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΚ  που θα γίνει Μ. Τετάρτη στο «Ανθή Καραγιάννη» παραχωρήθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας. Από τον Αετό Οφρυνίου μίλησαν ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Λαμπίδης και ο Σάκης Μήτρακας. Από την Αναγέννηση ο προπονητής Τάσος Τσαπανίδης και το μέλος του Δ. Σ Χατζηπαναγιώτης Σωτήρης.

Αρχικά προλόγισε τον τελικό από την πλευρά της ΕΠΣΚ ο Χρήστος Παρασκευάς: « Καλωσορίζω τους δυο φιναλίστ. Είμαστε στο φινάλε αυτού του θεσμού που ήταν και φέτος πολύ ανταγωνιστικός. Δίκαια οι δυο ομάδες βρίσκονται στον τελικό. Ο Αετός μας εκπροσωπεί επάξια στη Γ` Εθνική.  Η Αναγέννηση πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και  έπρεπε να κάνει αυτήν την υπέρβαση.  Κορυφώνεται ο θεσμός στο «Ανθή Καραγιάννη» την Μεγάλη Τετάρτη»

Στη συνέχεια μίλησε ο Σωτήρης Χατζηπαναγιώτης: « Πρώτη φορά το σωματείο μας βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης. Για μας είναι μια μεγάλη γιορτή. Ο σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1977 και υπηρετεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με ελάχιστες προσθήκες εκτός νησιού. Με πολλά παιδιά στα τμήματα υποδομών. Αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Σίγουρα  δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Αετό. Είναι γιορτή για μας που έχουμε φτάσει στον τελικό.  Είναι ιστορική στιγμή για μας.  Αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε ένα ωραίο απόγευμα. Ο κόσμος των Λιμεναρίων ήδη έχει ξεσηκωθεί και ενεργοποιείται σιγά- σιγά για να έρθει στην Καβάλα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ, τον κ. Τσαπανίδη και τον κ. Αγγελίδη.  Γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Όλη η λειτουργία της ομάδας είναι λαϊκής βάσης.  Το χωριό βοηθάει από το υστέρημα του»

Ακολούθησε ο πρόεδρος του Αετού Νίκος Λαμπίδης: « Για και για τον Αετό είναι μια γιορτή.  Σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, έχοντας τη ταμπέλα του φαβορί. Είναι ένας τελικός . Για τον Αετό είναι συνήθεια ο τελικός τα τελευταία χρόνια. Μια φορά το κατακτήσαμε, μια φορά το χάσαμε. Εχουμε μια καλή ομάδα και θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο.  Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Τα Λιμενάρια είναι μια ιστορική ομάδα. Παίζει πολλά χρόνια στην Α` κατηγορία.  Για μένα αξίζουν συγχαρητήρια οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα των Λιμεναρίων. Συγχαρητήρια στον κ. Τσαπανίδη. Συγχαρητήρια στον  προπονητή μας κ. Σίτσα που μας άφησε στα κρύα του λουτρού.  Δεν πειράζει αυτά έχει η ζωή. Δεν επηρέασε την ομάδα καθόλου η φυγή του, τώρα έχουμε καλύτερη ψυχολογία. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα ξέρετε. Ζήτησε να έρθει στον τελικό αλλά δεν το δεχτήκαμε σαν διοίκηση.  Ο Γιάννης Ζέρβας και ο Νίκος Μιχαλής θα εκπροσωπήσουν την ομάδα στον πάγκο.  Τις προπονήσεις θα τις κάνει ο Κώστας Καραγιαννίδης.  Είναι άξιος ο Σίτσας να είναι καλά εκεί που είναι.
Εύχομαι να κάνει το κάτι παραπάνω.  Δεν επηρεάζει  η φυγή του»

Ο προπονητής της Αναγέννησης Λιμεναρίων Τάσος Τσαπανίδης τόνισε: «  Δίνω συγχαρητήρια στις δυο ομάδες τόσο για την παρουσία τους στο πρωτάθλημα όπου παίζουν βέβαια σε διαφορετικές κατηγορίες  όσο και στο θεσμό του Κυπέλλου.   Για μας είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Η ομάδα φτάνει για πρώτη φορά στον τελικό. Γνωρίζουμε ότι φαβορί είναι ο Αετός Οφρυνίου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε αυτό το δυνατό σύνολο που έχει ο Αετός.  Αυτό για να το πετύχουμε πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και να είμαστε πολύ δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να γίνει ένας καλός τελικός. Δεν θα κλειστούμε πίσω. Αν και είναι το φαβορί ο Αετός θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη. Εχω σαν προπονητής και σαν παίκτης κατακτήσει το Κύπελλο»

Ακολούθησε  ο εκπρόσωπος τύπου του Αετού Σάκης Μήτρακας: «  Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΚ για την τέλεια διοργάνωση του Κυπέλλου. Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση που έφτασε στον τελικό.  Όπως είπαν και οι άνθρωποι της ομάδας της Θάσου, ο τελικός είναι μια γιορτή.  Μακάρι να τιμήσουν οι πάντες αυτή τη γιορτή. Συμφωνώ με τον Τάσο Τσαπανίδη ότι υπάρχει φαβορί.  Δεν κρυβόμαστε πίσω από τα δάκτυλο μας. Είναι μια κατηγορία πιο πάνω ο Αετός.  Λογικά υπάρχει φαβορί αλλά πρέπει να το δείξουμε στην πράξη. Εμείς καήκαμε από το χυλό και φυσάμε το γιαούρτι.  Εννοώ τον τελικό με τον Κεραυνό Πέρνης. Σεβόμαστε την ομάδα της Αναγέννησης.  Μακάρι ο καλύτερος να πάρει το Κύπελλο.  Μεγάλο μερίδιο στην πορεία του Αετού στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο έχει ο Δημήτρης Σίτσας που δεν είναι πλέον στον Αετό.  Του ευχόμαστε τα καλύτερα και μακάρι να τον καμαρώσουμε ακόμη πιο ψηλά»

Από την επιτροπή διαιτησίας παραβρέθηκε ο κ. Μπέης που μίλησε για την αλλαγή στον έναν βοηθό που έγινε.  Ορίστηκε ο Δεδονάκης στη θέση  του Κουκούμη.
Η Αναγέννηση ζήτησε εξαίρεση του Δεδονάκη  και το θέμα τέθηκε υπο συζήτηση.
Διαιτητής του τελικού θα είναι ο Τσιλίκας που βγήκε μετά από κλήρωση όπου στην κληρωτίδα μπήκε και το όνομα του Τσιάρα.  Στο τελικό θα υπάρχουν δυο βραβεύσεις ενώ θα βραβευτούν ο πολυτιμότερος και ο καλύτερος σκόρερ.

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με στόχο το 7ο χρυσό ο Πετρούνιας στον τελικό του Ευρωπαϊκού

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απόψε το βράδυ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία στο Ρίμινι, κατακτώντας το 7ο χρυσό του μετάλλιο στους κρίκους σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, σήμερα (20:35, ΕΡΤ 3) κυνηγά να κάνει ότι κανένας στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Τα μετάλλια του Πετρούνια στα ευρωπαϊκά

  • 2011 Βερολίνο Χάλκινο
  • 2015 Μονπελιέ Χρυσό
  • 2016 Βέρνη Χρυσό
  • 2017 Κλουζ-Ναπόκα Χρυσό
  • 2018 Γλασκώβη Χρυσό
  • 2021 Βασιλεία Χρυσό
  • 2022 Μόναχο Χρυσό
  • 2023 Αττάλεια Χάλκινο

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ Τάεκβοντο Καβάλας: Δεύτερη Θέση για την Λαζάρου Σοφία στο 15th Hereya Open Sofia

Δεύτερη Θέση για την Λαζάρου Σοφία στο 15th Hereya Open Sofia
Η εξαιρετική αθλήτρια Λαζάρου Σοφία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στους  Διεθνείς αγώνες Τάεκβοντο 15th Hereya Open, που διεξήχθη στις 21 και 22 Απριλίου 2024 στην πόλη της Σόφιας.
 Η Σοφία, αντιπροσωπεύοντας την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ 1100 αθλητών από 12 χώρες των Βαλκανίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σοφία δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελικό λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπώρησε καθ’ όλη τη διάρκεια τών αγώνων ωστόσο η αξιοθαύμαστη πορεία της μέχρι τον τελικό μετά από δύο αγώνες αποτελεί  ξεκάθαρη απόδειξη του αθλητικού της πνεύματος και αφοσίωσης στο άθλημα.
Ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την επίδοση της Σοφίας και της ομάδας τονίζοντας την αγωνιστικότητα και το μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν παρά τις δυσκολίες.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπονητής κλιμάκιου Ταεκβοντό Β. Ελλάδος ο Χάρης Παλτόγλου στο Διεθνές Πρωτάθλημα στην Σόφια

Το διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia, που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Απριλίου 2024 στο Asics Arena της Σόφιας, θα φιλοξενήσει 1100 αθλητές από 12 χώρες. Οι επίλεκτοι αθλητές έχουν επιδείξει  αφοσίωση και εξαιρετικές επιδόσεις στους αγώνες και έχουν καταταγεί στην πρώτη θέση από τα τρία προκριματικά πρωταθλήματα.

Η συμμετοχή των 100 επίλεκτων αθλητών από την Ένωση Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, υπό τον προπονητή Χάρη Παλτογλου, ενισχύει την Ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia. Μία τιμητική θέση που τιμάει την πόλη μας, την Καβάλα, παρέχοντας σημαντική αναγνώριση στον τομέα του Τάεκβοντο.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en