Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Οι σίγουροι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι του Φίλιππα Αναστασιάδη

Δημοσιεύτηκε

στις

Χωρίς να υπάρχουν οριστικά και επίσημα αποτελέσματα αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις που υπάρχουν  βάση των σταυρών που έχουν στα χέρια τους στο επιτελείο του Φίλιππα Αναστασιάδη, φαίνεται ότι η παράταξη του θα έχει 20 δημοτικούς συμβούλους στη νέα θητεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχουν προβάδισμα για την ώρα οι: Ανδρέας Καλλινικίδης, Ζωή Απαζίδου, Χρήστος Μποσμπότης, Κώστας Τσάκαλος στην Ελευθερούπολη όπου παίζεται η 5η θέση ανάμεσα σε Στάμο, Δημητρακούδη, Δεληγιαννάκη και ίσως με άλλον.

Στους Πιερείς ο Παναγιώτης Σεχτανίδης και ο Κώστας Γάκης. Στις Ελευθερές οι: Πριονίδης, Μπενή, Γρηγοριάδης, Νέζας, Τραγαντζόπουλος.  Στο Ορφανού οι: Γκέντσογλου, Αμπατζιά και ίσως Παρασκευάς, Χρυσαφούδη ενώ στη Νικήσιανη το προβάδισμα ανήκει στους Σαραντούδη, Β.  Δημητρακούδη.

Όλα αυτά ενώ αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα. Ο Βασίλης Ξουλόγης μάλλον θα έχει 10 έδρες ενώ από μια έδρα ίσως κερδίσουν ο Γιώργος Γερομάρκος και ο Α. Βαζακίδης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Δήμος Καβάλας δημιουργεί Ομάδα Εθελοντών κατά του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε

στις

Στην συγκρότηση ομάδας εθελοντών που θα συμβάλουν στην ενίσχυση των μέτρων αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας που προκαλεί ο κορωνοϊός COVID-19 προχωρά ο δήμος Καβάλας.

Αποστολή των εθελοντών του δήμου Καβάλας θα είναι να συμβάλουν στην βοήθεια που προσφέρεται σε συνδημότες μας που έχουν ανάγκη από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και όπου αλλού χρειαστεί.

Για τον σκοπό αυτό ο δήμος Καβάλας καλεί όσους ενδιαφέρονται, να πάρουν εθελοντικά μέρος στην προσπάθεια, να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.gle/t3c3r5Vyjji33x6F8 συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα, από σήμερα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@kavalagreece.gr ή στο τηλέφωνο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» στον αριθμό 2510 831300 (Εσωτ.106) για περισσότερες πληροφορίες.

Όσοι δηλώσουν εθελοντές στην Ομάδα Εθελοντών του δήμου Καβάλας αξίζει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν δύο τομείς ανάγκης την περίοδο αυτή. Ο ένας αφορά την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και ο δεύτερος την κάλυψη των αναγκών των αδέσποτων ζώων που υπάρχουν στα όρια του δήμου μας. Στην ίδια φόρμα μπορούν να δηλώσουν σε ποιον τομέα θέλουν να προσφέρουν, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Αφού υποβληθούν οι ηλεκτρονικές δηλώσεις η υπηρεσία θα έρθει σε επαφή με τους εθελοντές για τις περαιτέρω διαδικασίες.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Έγκριση συνεχόμενου ωραρίου για τα φαρμακεία του Νομού Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιησε την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 αποφάσισε ομόφωνα το παρακάτω ωράριο με ισχύ την Δευτέρα 30 Μαρτίου:

 

Α). Για την πόλη της Καβάλας το εξής ωράριο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:00 – 16:00

Απογεύματα: Θα δημιουργηθούν 8 ομάδες των 8-9 ατόμων και θα λειτουργούν εναλλάξ από τις 16:00-20:00.(1 ομάδα ανά ημέρα) Διανυκτέρευση: Ένα φαρμακείο εναλλάξ ανά ημέρα με ωράριο 20:00 με 8:00

Β).Δημοτική Κοινότητα Χρυσούπολης: ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:00 – 16:00 Διημερεύοντα-Διανυκτερεύοντα: παραμένει το ίδιο πρόγραμμα, δεν τροποποιείται.

Γ)Δημοτικη Κοινότητα Ελευθερούπολης: ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:00 – 16:00 Διημερεύοντα-Διανυκτερεύοντα: παραμένει το ίδιο πρόγραμμα, δεν τροποποιείται.

Δ)Δήμος και Δημοτικές Κοινότητες Θάσου: ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:30 – 16:30 Διημερεύοντα-Διανυκτερεύοντα: παραμένει το ίδιο πρόγραμμα, δεν τροποποιείται.

Ε)ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ των Περιφερειακών Φαρμακείων: ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00 – 17:00

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Κανονικά έγινε η Λαϊκή αγορά

Δημοσιεύτηκε

στις

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα οι παραγωγοι στην λαϊκής αγοράς στην πόλη της Καβάλας πραγματοποίησαν κανονικά το Σάββατο 28, Μαρτίου την λαϊκή αγορά.

Στο ρεπορτάζ του Ena Channel και στα πλάνα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο αρκετοί ήταν η Καβαλιώτες που εμπιστεύτηκαν για ακόμα ένα Σάββατο τους παραγωγούς και βρέθηκαν στη λαϊκή αγορά .

Οι πολίτες της Καβάλας τηρώντας και οι ίδιοι τα κατάλληλα μέτρα φορώντας γάντια, μάσκα αλλά κρατώντας και τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Κορονοϊός | Σούπερ Μάρκετ στην Καβάλα και νέα μέτρα

Δημοσιεύτηκε

στις

Τα Σουπερ Μάρκετ και στην πόλη της Καβάλας προκειμένου να αποφύγουν το συνωστισμό και να τηρήσουν τα μέτρα που έχει βάλει κυβέρνηση λόγω της κατάστασης του κορονοϊού προσθέτουν delivery στην προσπάθεια λοιπόν να εξυπηρετήσουν  όλους τους πολίτες και να μην υπάρχει συνωστισμός μέσα στο κατάστημα.

Όπως τονίζουν και οι αρμόδιοι στην κάμερα του Ena Channel αυτό που ζητούν από τους πολίτες για λίγες μόνο μέρες και όσο διαρκούν τα συγκεκριμένα μέτρα ειναι υπομονή .

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ