Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Η Παυλίνα Λεμονίδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη

Η Παυλίνα Λεμονίδου συστρατεύεται ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ας αφήσουμε την Παυλίνα να συστηθεί με τα δικά της λόγια:

«Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1959. Η κατοικία μου είναι κτισμένη σε ένα παλιό χασλαμαλίκι (φυτώριο καπνού) της Αγροτικής Προσφυγικής Αποκατάστασης του Αμυγδαλεώνα.

Είμαι παντρεμένη με το συνταξιούχο δικηγόρο Καβάλας Παναγιώτη Κολλινιάτη και μητέρα της Βασιλικής, που είναι μαθηματικός, και του Μελέτη, που είναι συμβολαιογράφος Χρυσούπολης.

Ήμουν συμβολαιογράφος Καβάλας μέχρι και τον Νοέμβριο του 2022, έχοντας ασκήσει προηγουμένως και δεκαετή δικηγορία, δηλαδή έχω εργαστεί συνολικά για σαράντα και πλέον χρόνια. Μετά τη λήψη του πτυχίου της Νομικής από το Α.Π.Θ., έκανα μεταπτυχιακές σπουδές και πήρα το αντίστοιχο δίπλωμα στην Επιστήμη του Ποινικού Δικαίου, στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Ακόμη, έχω πάρει πτυχίο ΣΕΛΕΤΕ, για τη διδασκαλία (νομικών μαθημάτων) στη μέση εκπαίδευση.

Τώρα είμαι συνταξιούχος, αντιμετωπίζοντας όλη την άδικη ταλαιπωρία για την έκδοση της σύνταξης, όπως όλοι.

Ήμουν από τα πρώτα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας, της πρώτης ερασιτεχνικής ομάδας που ιδρύθηκε στην πόλη μας μετά τη μεταπολίτευση (1977) και μέλος
των Διοικητικών Συμβουλίων του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών, τρεις-τέσσερις θητείες διαχρονικά στις δεκαετίες 1980, 1990, 2000. Τώρα είμαι μέλος της χορωδίας του
Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας και έχω παρακολουθήσει τους δύο κύκλους σεμιναρίων φωτογραφίας της Ομάδας Φωτογραφίας Δέκα, στο Σύλλογο Κατοίκων Νεάπολης. Ακόμη, συμμετείχα στη διαδικτυακή ομάδα δημιουργικής γραφής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Καβάλας, στην οποία είμαι συνεχώς ενεργό μέλος από τα δεκατέσσερα χρόνια μου, δηλαδή, για ακριβώς μισό αιώνα.

Πείστηκα να πάρω μέρος στο συνδυασμό του υποψήφιου Δήμαρχου Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη «Η Καβάλα Μπροστά», επειδή: Είναι δομικά συνθετικός συνδυασμός, ο οποίος συμπεριλαμβάνει υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και απευθύνεται φυσικά σε συμπολίτες όλων των πολιτικών χώρων, χωρίς να βασίζεται σε κόμματα, που, σε ό,τι μεαφορά, ανταγωνίζονται επιθετικά και επιδιώκουν τη συρρίκνωση του πολιτικού χώρου, που εγώ προτιμώ, όπως συμβαίνει με άλλους δημοτικούς συνδυασμούς, αν και έχουν διαχρονικά εκλεγεί με ψήφους του πολιτικού μου χώρου, της δικής μου ψήφου συμπεριλαμβανομένης, κατ’ επανάληψη, τη δεύτερη Κυριακή.

Έχει επικεφαλής έναν άνθρωπο, που προτιμά να ακούσει τη γνώμη αυτών, που ζητά την υποστήριξη και την ψήφο τους, για τα θέματα που πραγματεύεται, πριν διαμορφώσει τις προτεινόμενες λύσεις. Κι αυτό επειδή είναι ένας νέος πολύπλευρα μορφωμένος και καλλιεργημένος άνθρωπος, που έφτασε να είναι ταυτόχρονα ένας πολύ καλός νομικός, όσο και πολύ καλός πιανίστας. Ένας νέος άνθρωπος με φρέσκια ματιά, προοδευτικές ιδέες, πολιτισμένη συμπεριφορά».

Πιστεύουμε ότι οι σημαντικές νομικές σπουδές, η μακρά και καταξιωμένη επαγγελματική πορεία, η πολύ ξεχωριστή και εξαιρετικά πολύπλευρη προσωπικότητά της, η ευρυμάθεια, η ενασχόληση με την τέχνη σε κάθε της μορφή, η υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής της ζωής, η καθαρή πολιτική σκέψη, το ήθος, ο ενθουσιασμός, η αγωνιστικότητα, το ενδιαφέρον της για την τοπική ιστορία, η διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά και η μεγάλη αγάπη της για τον τόπο μας καθιστούν την Παυλίνα Λεμονίδου πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας – ιδιαίτερα για την κοινωνική πολιτική, τον πολιτισμό και τις τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Καβάλας και Φιλίππων – καιτην τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη μας. Παυλίνα, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Τα κάλαντα του Λαζάρου άκουσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος

Τα κάλαντα του Λαζάρου άκουσε το πρωί του Σαββάτου 27 Απρίλιου ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θόδωρος Μαρκόπολος στο γραφείο του απο μαθητές Μουσικών Σχολείων που βρίσκονται στην πόλη της Καβάλας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Αδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδίαν” αλλά και απο την Πανηπειροτική Ενωση Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Υποτονική η κίνηση το Σαββάτο πρίν την Μ. Εβδομάδα στην λαϊκή αγορά της Καβάλας

Υποτονική ήταν ηκαταναλωτική κίνηση στην λαϊκή αγορά της Καβάλας, το Σάββατο πριν την μεγάλη εβδομάδα με τις προσδοκίες των επαγγελματίων που περίμεναν αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον να πέφτουν έξω, ωστόσο είναι αισιοδοξοι οτι η καταναλωτική κίνηση θα παρουσιάση άνοδο κατα την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ενω την ίδια ώρα υπάρχει έντονη ανησυχία για την διασύνδεση των μηχανιμάτων POS με τις ταμειακές μηχανές με την προθεσμία να εκπνέει για όλους τους επαγγελαμτίες την Μ. Τρίτη.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πασχαλινό μπαζάρ απο τον Σύλλογο ΠΝΟΗ

Όπως κάθε έτσι και φέτος ο Σύλλογος ΠΝΟΗ, πραγματοποιήσε το Πασχαλινό του μπαζάρ, στο κέντρο της πόλης, με τους πολίτες της Καβάλας, να αγγαλιάζουν την προσπάθεια του συλλόγου.

Ενω αξίζει να σημειωθεί οτι ο Σύλλογους ΠΝΟΗ, βοηθάει παιδιά και ευαλωτές οικογένειες όλο τον χρόνο και ο καθένας μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια του αυτή.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en