ΚΑΒΑΛΑ

Η παραλία της Καβάλας με τους Φοίνικες, είναι ένα από τα ακριβότερα οικόπεδα της Ελλάδας

Δελτίο Τύπου έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο Άγγελος Σμυρλόγλου προσπαθώντας να φέρει στο επίκεντρο της επικαιρότητας την παραλιακή ζώνη της Καβάλας, που τόσο είναι αδικημένη από τους τοπικούς άρχοντες τα τελευταία χρόνια, αναφέροντας χαρακτηριστικά… 

“Δυστυχώς αυτό το διαμάντι το επιλέξαμε ως χώρο στάθμευσης οχημάτων και λεωφορείων του ΚΤΕΛ Καβάλας. Κάθε Σάββατο μάλιστα στον χώρο αυτό, σταθμεύουν φορτηγά παντός τύπο, αγροτικά οχήματα με τα παρελκόμενα τους κ.ο.κ. Σαν να μη φτάνουν όλα αυτά στολίσαμε την περιοχή με τις απαίσιες τριτοκοσμικές τουαλέτες του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. Τελικά δεν αγαπάει κανείς τη πόλη.

Για την ιστορία να θυμίσω ότι στο σημείο που είναι τοποθετημένες οι τουαλέτες έγιναν γυρίσματα της μεγάλης κινηματογραφικής ταινίας ΤΟΠ ΚΑΠΙ το 1961 με την Μελίνα Μερκούρη, τον Πήτερ Ουστίνοφ και του Άντονυ Πέρκινς.

Σε όποια άλλη πόλη το σημείο αυτό θα αποτελούσε τουριστικό προϊόν. Με το θέμα αυτό έχω ασχοληθεί στο παρελθόν αρθρογραφώντας ή παρεμβαίνοντας σε θεσμικά όργανα χωρίς αποτέλεσμα. Έχω την πίστη ότι σήμερα υπάρχει πρόσφορο έδαφος λόγω δημαρχίας Μουριάδη, τον οποίο θεωρώ προωθημένο και δραστήριο άρχοντα”.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version