ΚΑΒΑΛΑ

Η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου στο εργοστάσιο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΑΦΟΙ AE. – “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ”

Η κυρία  Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου , υποψήφια βουλευτής της ΝΔ επισκέφθηκε το εργοστάσιο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΑΦΟΙ AE. – “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ”, που εδρεύει στην Χρυσούπολη και ενημερώθηκε από τους Ιωάννη και Παύλο Δερμιτζάκη, που την υποδέχτηκαν,για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο του μαρμάρου, από την εξόρυξη, την επεξεργασία και την εμπορία του.
Στάθηκαν ιδιαιτέρως στα γραφειοκρατικά κωλύματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, όπως είναι και αυτό της αδειοδότησης από τις διάφορες υπηρεσίες (πολεοδομία, δασαρχείο και λοιπά) θέματα που καθιστούν σχεδόν αδύνατη- μια αδειοδότηση απαιτεί 5-10 χρόνια- την επιχειρηματική επένδυση στον τομέα αυτό. Τόνισαν πως η επιτάχυνση των διαδικασιών πρέπει να γίνει κομμάτι του προγράμματος της ΝΔ.
Η κυρία Χατζηκωνσταντίνου με την σειρά της τους ενημέρωσε πως το πρόγραμμα της ΝΔ και του κυρίου Μητσοτάκη δίνει ήδη ιδιαίτερη βαρύτητα στον φυσικό ορυκτό πλούτο της Καβάλας αφού σαν εξαγώγιμο προϊόν θα μπορούσε να αποτελέσει μια από τις κυριότερες πλουτοπαραγωγικές πηγές της περιοχής.
Εν συνεχεία η κυρία Χατζηκωνσταντίνου ξεναγήθηκε από τον υπεύθυνο παραγωγής σε όλο τον χώρο του εργοστασίου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version