Quantcast
Connect with us

ΠΑΓΓΑΙΟ

Η Μαρία Βαρύτη υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Παγγαίου

Σε αίθουσα του ξενοδοχείου Πράβι της Ελευθερούπολης, το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2023, η υποψήφια Δήμαρχος Παγγαίου Μαρία Βαρύτη, παρουσίασε επίσημα την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Παγγαίου στις προσεχείς εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Παρουσία πολλών συνδημοτών και υποστηρικτών της προσπάθειάς της, από όλους τους πολιτικούς χώρους, ουσιαστικά έστειλε το μήνυμα μιας προσπάθειας η οποία θα βασίζεται σε καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, ακομμάτιστη και ανεξάρτητη που όπως ανέφερε, θα έχει ως επίκεντρο τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.

Η κυρία Βαρύτη τόνισε ότι, η απόφασή της να διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου Παγγαίου ήταν αποτέλεσμα μιας μακράς, αλλά δημιουργικά γόνιμης προσπάθειας με κύριο στόχο την αλλαγή διοίκησης και την αλλαγή νοοτροπίας και αποτελεσμάτων για τον Δήμο Παγγαίου.

Για την ίδια ως προσωπικότητα και για την θαρραλέα και ελπιδοφόρα κίνησή της, αναφέρθηκαν σε σύντομους χαιρετισμούς πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής του Παγγαίου, δίνοντας ουσιαστική στήριξη και ελπίδα ότι η υποψηφιότητα του συνδυασμού της Μαρίας Βαρύτη, θα έχει την ανάλογη επιβράβευση από τις δημότισσες και δημότες του Δήμου Παγγαίου.

Η ίδια ευχαρίστησε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και αυτούς που λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες και δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει τάχιστα στην ολοκλήρωση του συνδυασμού της, μια και ήδη υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον ενώ το προσεχές διάστημα θα δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του συνδυασμού της και τις προγραμματικές της δηλώσεις.

Τους κάλεσε όλους να συστρατευτούν μαζί της στην κοινή προσπάθεια, με στόχο να αλλάξουν την εικόνα και να δώσουν προοπτική ανάπτυξης, στον Δήμο Παγγαίου.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Φωτιά σε καλύβα στο Ελαιοχώρι του Παγγαίου

Μία καλύβα τυλίχτηκε στις φλόγες, κάτω από άγνωστες συνθήκες το μεσημέρι της Κυριακής 28 Απριλίου στο Ελαιοχώρι του Δήμου Παγγαίου.

Η συγκεκριμένη καλύβα ήταν εντός δασικής έκτασης ενώ στο σημείο υπήρξε άμεση παρέμβαση της Π.Υ Ελευθερούπολης.

Επίσης στο σημείο βρέθηκε άμεσα και ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Πριονίδης.

Δείτε video και φωτογραφίες :

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Νέας Περάμου

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχείο τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ν. Περάμου, όπου πραγματοποιήθηκε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση.

Στην εν λόγω συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Christos Bosmpotis, ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής Παγγαίου Tasos Mitrou και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Τάσος Μεταξάς.

Στα πλαίσια της συνάντησης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που κατασκευάζονται και σε αυτά που πρόκειται να υλοποιηθούν στο εγγύς μέλλον, αποτυπώνοντας την υφιστάμενη κατάσταση, τις προτάσεις της Διοίκησης για περαιτέρω ανάπτυξη και ζητώντας τη γνώμη των παρευρισκόμενων.

Επιπλέον, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τόσο τους επαγγελματίες όσο και τη Δημοτική Αρχή, ενώ δεν έλειψαν και οι συζητήσεις αναφορικά με την περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, είναι εξαιρετικά ευχάριστο όταν οι δημότες σχηματίζουν συλλόγους/ομάδες και παίρνουν από κοινού αποφάσεις για την τοπική και ευρύτερη ανάπτυξη.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται πάντοτε στο πλευρό όλων των δημοτών, διαβουλεύεται και συνεργάζεται, έχοντας ως γνώμονα το καλό του τόπου μας!

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κάηκε ολοσχερώς beach bar στους Αμμολόφους

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Απριλίου 2024 στους Αμμολόφους Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα ένα από τα beach bars της περιοχής “τυλίχτηκε” στις φλόγες με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.

Η Π.Υ Ελευθερούπολης και Καβάλας συνέδραμε στην κατάσβεση της φωτιάς περί τις 4:30 τα ξημερώματα ενώ οι λόγοι πρόκλησης της ακόμα παραμένουν άγνωστοι.

Δείτε φωτογραφίες και video :

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en