Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Η Ειρήνη Βρανά δηλώνει ΠΑΡΟΥΣΑ στην κοινή προσπάθεια για την αυτοδυναμία της Ν.Δ!

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, η υποψηφία Βουλευτής Π.Ε Καβάλας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ειρήνη Βρανά, παραβρέθηκε στην εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε από την Δ.Ε.ΕΠ. Καβάλας της ΝΔ και πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο της Χρυσούπολης.

Η κ. Ειρήνη Βρανά ήταν και μια εκ των ομιλητών της εκδήλωσης όπως και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές.

Κατά την ομιλία της αναφέρθηκε στα προτάγματα της Ν.Δ για τις εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου 2023, τα έργα που έγιναν στην περιοχή του Νέστου, αλλά και
ανέλυσε και την πολιτική της ΝΔ για την επόμενη μέρα.

Ορισμένα σημεία της ομιλίας της:

«Είμαι πολύ φρέσκια στην πολιτική. Είναι η πρώτη μου εκλογική αναμέτρηση και έχω πέσει κατευθείαν στα βαθιά. Όμως η αγάπη σας και η στήριξή σας που αντικατοπτρίζεται στον αριθμό ψήφων που πήρα στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου μου δίνει θάρρος και δύναμη να συνεχίσω με σθένος, τόλμη και αγάπη την απόφαση που πήρα να είμαι η φωνή σας στο Κοινοβούλιο.
Μία νέα φωνή που θα είναι πάντα δίπλα σας, όχι μόνο την προεκλογική περίοδο αλλά συνεχώς για να αισθάνεστε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που ανά πάσα στιγμή θα γνωρίζει τα προβλήματά σας και θα προσπαθεί για το καλό του τόπου μας. Αυτό πρεσβεύει και ο Πρόεδρος μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτό αντιπροσωπεύει και μένα προσωπικά ως νέα Πολιτεύτρια.

«Θέλω να επισημάνω ότι οι  εκλογές δεν κρίνονται στην προεκλογική περίοδο. Κρίνονται στη διάρκεια της 4ετίας. Όλοι εμείς σήμερα οι παρόντες ιεραρχούμε ψηλά την πρόοδο  του τόπου μας και θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για την επίτευξη του σκοπού αυτού. Ενδεικτικά αναφέρω ότι βασική προϋπόθεση της πολιτικής μας είναι ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός. Εγώ προσωπικά ασχολούμαι επιχειρηματικά με τον τουρισμό και θα διοχετεύσω όλη μου την ενέργεια για να συμβάλω στην επίτευξη μεγαλύτερης  τουριστικής  προβολής του τόπου μας, για επιμήκυνση τουριστικής σεζόν για ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και μεγαλύτερης στόχευσης στον οικοτουρισμό .

Επίσης λόγω της συμμετοχής μου στο Δ.Σ. του Ο.Λ.Κ γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι ένα νέο λιμάνι στην Κεραμωτή  και η εκτροπή της κυκλοφορίας μέσα από τον οικισμό . Αδιαμφισβήτητα αναγκαία επίσης η επέκταση του χωροταξικού για περαιτέρω  ανάπτυξη της τουριστικής παραλιακής ζώνης. Μέσα από το σημαντικό εργαλείο της πολιτικής που εφαρμόζει η παράταξή μας είνα η εξωστρέφεια και η διεθνής αναγνώριση και προβολή των μοναδικών προϊόντων του Νέστου μας, τα δικά σας ακτινίδια, σπαράγγια , ρύζι, φασόλια, κηπευτικά, φρούτα, αυγοτάραχο.

Στόχος μας επίσης η ανάπτυξη μέσω προγραμμάτων της μεταποίησης των κτηνοτροφικών προϊόντων. Έμφαση θα δώσουμε στη ξεκάθαρη σχέση των τοπικών κοινωνιών με τις περιοχές Natura χωρίς να εμποδίζονται αμφίδρομα οι δραστηριότητες.

Τέλος ύψιστης σημασίας για εμάς το Ειδικό Πρόγραμμα ενδυνάμωσης του Δημογραφικού για τους ορεινούς οικισμούς με παράλληλο δίκτυο κοινωνικής φροντίδας σε ηλικιωμένους.

Όλα τα προαναφερόμενα μαζί θα τα πετύχουμε μαζί θα κάνουμε πράξη το όραμα !

Όλοι μαζί ενωμένοι, αγαπημένοι με προσήλωση στον κοινό μας στόχο που είναι μία ασφαλής πλειοψηφία, μία ισχυρή Κυβέρνηση της Ν.Δ.

Για αυτό την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην κάλπη αγαπητές φίλες και φίλοι της Ν.Δ. καλούμαστε να δώσουμε ξανά το ραντεβού με την ευθύνη, να πρεσβεύσει η λογική , να επιτευχθεί με τη ψήφο σας μία άνετη αυτοδυναμία της Ν.Δ. με αυτοσκοπό τη σταθερότητα της προοπτικής και της ανάπτυξης της Ελλάδας, της Καβάλας , του Νέστου, της Θάσου, του Παγγαίου.

Σας καλούμε να ξαναγεμίσετε τις κάλπες με ψηφοδέλτια της Ν.Δ και να στείλουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό ακόμα πιο εκκωφαντικό μήνυμα νίκης και να ενισχύσουμε την πλειοψηφική επιλογή που κάναμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μην ξεχνάτε ότι οι εκλογές βγάζουν Κυβέρνηση, όχι η Αντιπολίτευση και δείχνουν στα κόμματα της Αντιπολίτευσης τι πρέπει να κάνουν. Οι πραγματικοί πατριώτες κρίνονται στις πράξεις όχι στα λόγια!

Όλοι μαζί ενωμένοι, αγαπημένοι, μία γροθιά, ένας στόχος, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς , για τα παιδιά μας για τους γονείς μας.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είστε όλοι καλά!

Με την Νίκη της 25ης Ιουνίου!»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Τα κάλαντα του Λαζάρου άκουσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος

Τα κάλαντα του Λαζάρου άκουσε το πρωί του Σαββάτου 27 Απρίλιου ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θόδωρος Μαρκόπολος στο γραφείο του απο μαθητές Μουσικών Σχολείων που βρίσκονται στην πόλη της Καβάλας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Αδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδίαν” αλλά και απο την Πανηπειροτική Ενωση Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Υποτονική η κίνηση το Σαββάτο πρίν την Μ. Εβδομάδα στην λαϊκή αγορά της Καβάλας

Υποτονική ήταν ηκαταναλωτική κίνηση στην λαϊκή αγορά της Καβάλας, το Σάββατο πριν την μεγάλη εβδομάδα με τις προσδοκίες των επαγγελματίων που περίμεναν αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον να πέφτουν έξω, ωστόσο είναι αισιοδοξοι οτι η καταναλωτική κίνηση θα παρουσιάση άνοδο κατα την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ενω την ίδια ώρα υπάρχει έντονη ανησυχία για την διασύνδεση των μηχανιμάτων POS με τις ταμειακές μηχανές με την προθεσμία να εκπνέει για όλους τους επαγγελαμτίες την Μ. Τρίτη.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πασχαλινό μπαζάρ απο τον Σύλλογο ΠΝΟΗ

Όπως κάθε έτσι και φέτος ο Σύλλογος ΠΝΟΗ, πραγματοποιήσε το Πασχαλινό του μπαζάρ, στο κέντρο της πόλης, με τους πολίτες της Καβάλας, να αγγαλιάζουν την προσπάθεια του συλλόγου.

Ενω αξίζει να σημειωθεί οτι ο Σύλλογους ΠΝΟΗ, βοηθάει παιδιά και ευαλωτές οικογένειες όλο τον χρόνο και ο καθένας μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια του αυτή.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en