Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Η δήλωση της Τάνιας Ελευθεριάδου για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα

Μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ,η κ.Τάνια Ελευθεριάδου ,έκανε μια ανάρτηση σχετικά με το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα.

Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν δυσάρεστο για εμάς τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες συμπολίτες και συμπολίτισσές μου από την Καβάλα και τη Θάσο, που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και με τίμησαν προσωπικά δύο
φορές, εκλέγοντάς με Βουλεύτρια Καβάλας το 2019 και τον Μάιο.
Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο εκείνα τα στελέχη και μέλη του κόμματός μας, που αρνήθηκαν πεισματικά την αποστράτευση στα δύσκολα και έδωσαν με όλες τους τις δυνάμεις τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή.
Και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και ιδιαίτερα τον Ταρασίδη Ευρυπίδη, τη Σοφία Καθαρόπούλου και τη Βίκη Νάτση που στάθηκαν μέρα και νύχτα δίπλα μου σαν πραγματική οικογένεια και φυσικά τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τον αδελφό μου και τα παιδιά μου.
Τόσο στις πρώτες εκλογές του Μαϊου, όσο και στη χθεσινή αναμέτρηση, παλέψαμε μόνοι ενάντια στον συντονισμένο πόλεμο που δεχτήκαμε από τη ΝΔ και το πανίσχυρο σύστημα εξουσίας που τη στηρίζει, αλλά δυστυχώς και από τα μικρότερα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, που είχαν ανοίξει μονομέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ αντί με τη ΝΔ.
Δώσαμε αυτόν τον αγώνα με αξιοπρέπεια, πολιτικό πολιτισμό και προγραμματική αντιπαράθεση, χωρίς να μπούμε ούτε στιγμή στον πειρασμό να λασπολογήσουμε κατά των πολιτικών μας αντιπάλων ή να εμπλακούμε σε υπόγειες πολιτικές συναλλαγές.
Παρόλη την προσπάθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απώλεσε την έδρα του στο Νομό Καβάλας και, ως απερχόμενη Βουλεύτρια και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στις χθεσινές εκλογές, αναλαμβάνω στο ακέραιο τις πολιτικές ευθύνες που μου αναλογούν για αυτό το ιδιαίτερα αρνητικό αποτέλεσμα.
Ο αγώνας δεν τελειώνει απόψε. Το επόμενο διάστημα θα εκτιμήσουμε στα συλλογικά μας όργανα τι έφταιξε για την χθεσινή μας ήττα και την επικίνδυνη συντηρητική στροφή της κοινωνίας που καταγράφηκε στα εκλογικά αποτελέσματα.
Θα χαράξουμε όλοι και όλες μαζί με αποφασιστικότητα, τους αναγκαίους νέους δρόμους και τις απαραίτητες ριζικές αλλαγές που πρέπει να κάνουμε στο κόμμα μας, για να ανασυγκροτηθεί γρήγορα ως πρωταγωνιστική δύναμη της προοδευτικής παράταξης της πατρίδας μας.
Τώρα είναι η ώρα να συζητήσουμε ανοιχτά και να προχωρήσουμε σε τολμηρές τομές.
Έχουμε μπροστά μας κρίσιμες μάχες, γιατί την προσεχή περίοδο τα κοινωνικά προβλήματα θα ενταθούν, όπως θα ενταθεί και η επίθεση της ΝΔ στα θεμελιώδη δημόσια αγαθά. Θα κάνουμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα της κοινωνικής πλειοψηφίας και της περιοχής μας, όπως κάναμε με συνέπεια την προηγούμενη τετραετία μέσα κι έξω από τη Βουλή.
Συγχαίρω τον κ. Παναγιωτόπουλο, τον κ. Πασχαλίδη, τον κ. Λαζαρίδη και την κ. Δεληκάρη για την εκλογή τους. Εύχομαι να εκπροσωπήσουν όπως αρμόζει την Καβάλα και τη Θάσο στη νέα Βουλή.
Σε ό,τι με αφορά, δεν έχω μάθει να εγκαταλείπω τη μάχη στα δύσκολα.
Δεν θα κάνω πίσω τώρα.
Θα είμαι παρούσα στις εξελίξεις και θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ενίσχυση του κόμματός μας κεντρικά και τοπικά.
Τώρα είναι η ώρα τις ανασυγκρότησης. Είναι η ώρα να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας.
Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι να δίνουμε τον αγώνα των αξιών και των ιδεών μας, τον αγώνα της αξιοπρέπειας, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στα προβλήματα και στις ανάγκες της κοινωνίας.
Είμαστε δίπλα σας!!!

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Πένθιμες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας

Η Ορχήστρα παιάνισε έργα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών μπροστά από το Δημαρχείο.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Τραυματισμός οδηγού δικύκλου στην Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα

Τραυματίστηκε ελαφριά ένας οδηγός δικύκλου το απόγευμα της Μ. Δευτέρας στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού μπροστά από το Παλιό Νοσοκομείο της Καβάλας.

Ο οδηγός του δικύκλου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αυτοκίνητο “τυλίχτηκε” στις φλόγες στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του χωριού Πέρνη του δήμου Νέστου στο νομό Καβάλας.

Στο σημείο έσπευσε με έξι πυροσβέστες με δύο υδροφόρα οχήματα.

Ο οδηγός είναι σε καλή κατάσταση.

Φωτογραφία proini

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en