Quantcast
Connect with us

LIFESTYLE

Η Daniela Tamayo είναι ένα σέξι θηλυκό

Η Daniela Tamayo τα έχει όλα. Όμορφο πρόσωπο, υπέροχα μάτια και καλλίγραμμο κορμί. Προσόντα που την έχουν αναδείξει ως μία από τις σταρ του Instagram.

Το μοντέλο από την Κολομβία χαρίζει στο φακό τις πιο σέξι πόζες, ενώ κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία της στο λογαριασμό της στο Instagram, οι followers της μένουν να χαζεύουν την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

 

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Η Έλενα Κώνστα καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής “Μαγειρεύετε;” του Σωτήρη Καραμίντζα

Καλεσμένη της εκπομπής Μαγειρεύετε; και του Σωτήρη Καραμίντζα βρέθηκε η ραδιοφωνικη παραγωγός και dj Ελενα Κώνστα.

Η συνταγή αφορούσε κέικ με μπανάνα αλλά οι θεατές μόνο την συνταγή δεν παρακολουθουσαν με τα οσα γινόντουσαν μέσα στο πλατό!

Η ραδιοφωνικη παραγωγός πέταξε το καρφί της κατά της Ζήνας Κουτσελίνη παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της Μαίρης Συνατσάκη στην τηλεοπτική τους κόντρα. Ο Σωτήρης Καραμίντζας και η Έλενα Κώνστα σε τρέλα κέφια ολοκλήρωσαν τον στόχο τους καταστρεφοντας πολλές…μπανάνες!

Ολοκληρο το επεισόδιο βρίσκεται στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube με τίτλο “Μαγειρεύετε;”

https://www.youtube.com/shorts/mDmG5fuNZrQ

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en